Mlad Mesec u Raku podseća da uprkos velikim i brojnim promenama i borbama sa kojima smo se suočili u ovoj godini, moramo pronaći način da ostvarimo planirani uspeh. Moramo se uskladiti sa energijama oko nas, umesto da ratujemo protiv njih. Prepustite se i pustite da vas natprirodna inteligencija vodi kroz ovaj haos.

U sebi imamo energiju za suočavanje sa našim problemima, ali energija Raka zahteva da se povežemo sa drugima i stvorimo siguran prostor. Rak žudi za sigurnošću porodičnog života, što se ne odnosi samo na krvne veze.

Svako ko vas čini srećnim, sigurnim i voljenim može biti vaša porodica. Iskoristite priliku da kreirate namere pod energijom mladog Meseca. Zamislite šta želite od doma i porodičnog života, i uskoro ćete saznati da li je to bio pravi izbor.

Pošto već provodimo toliko vremena kod kuće, zašto ga ne napuniti pozitivnom energijom? Stvorite mirno okruženje oko sebe. Pronađite mir u sebi i on će se preliti spolja.

Dakle, mlad Mesec će u početku doneti restriktivnu energiju, ali ako uspemo da se nosimo sa tim uzemljenjem, dostižemo novi nivo lične prijatnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.