Home ASTRO Mlad Mesec u Biku ne donosi sjajne aspekte za Strelce, Rakove i...

Mlad Mesec u Biku ne donosi sjajne aspekte za Strelce, Rakove i Jarčeve ali zato velika sreća očekuje ova 2 znaka

80
0
Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 19. septembar 2020.

U zavisnosti u kom horoskopskom znaku se nalazi, mlad Mesec donosi velike i značajne promene na svim životnim poljima. Predstavlja početak dvadesetosmodnevnog ciklusa koji se završava punim Mesecom. U tom periodu je povoljno započeti nove projekte, prijateljstva i ljubav. Početkom maja mlad Mesec je u znaku Bika i time donosi značajne preokrete.

Mesečeve mene nastaju kao posledica kretanja Meseca oko planete Zemlje i time utiče i na međusobni položaj Sunca, Meseca i Zemlje. Mesec u toku dvadeset osam dana, odnosno četiri nedelje, napravi jedan svoj ciklus koji počinje mladim Mesecom, a završava se punim. Kada posmatramo sa astrološke strane, ova dva događaja imaju snažan uticaj na sve životne aspekte i time donose značajne preokrete i promene svim horoskopskim znakovima. Mlad Mesec napušta horoskopski znak Ovna i od 4. maja se nalazi u Biku, čime donosi pokretačku energiju. Poznato nam je da je za znak Bika karakteristična veoma mala želja za promenama. Iako je početak meseca savršen period za otpočinjanje novih poslovnih projekata, sklapanje prijateljstava i upuštanje u nove ljubavne romanse, ovaj fiksni zemljani znak je usko vezan za komfor zonu i nenapuštanje iste. Zbog toga, mlad Mesec u Biku nam donosi energiju koja će nas pokrenuti. Međutim, na neke horoskopske znakove će uticati pozitivno, dok će drugi na svom putu ka uspehu naići na blage turbulencije. Ne brinite, sve ćete moći da rešite velikim radom i trudom, samo nemojte da posustajete. Najbolje bi bilo da joj se prepustite i da ne dozvolite da vam njen loš uticaj pokvari planove.
Mlad Mesec u Biku ne donosi sjajne aspekte za za Strelce, Rakove i Jarčeve ali zato velika sreća očekuje ova 2 znaka
Takođe, u ovom periodu ćete biti nestrpljiviji nego ikada. To može loše uticati na vaše planove u budućnosti, jer za neke velike i značajne poslove i projekte treba vremena. Potrudite se da se u nekim situacijama povučete ručnu, te da sačekate pravi trenutak. Takođe, motivacija za uspeh i rad će vam biti na zavidnom nivou, zato je iskoristite na najbolji mogući način i završite sve započete poslove. Pomenimo i da će Mlad Mesec različito uticati na različite znakove. Posebno će srećne ruke biti Bikovi, jer je sada njihov period godine, a znak kod kog takođe stoje pozitivni aspekti jeste Vodolija – rođeni u ovom znaku mogu očekivati ostvarenje dugo planiranih planova od kojih su već odustali. Znakovi kojima Mlad Mesec neće doneti baš sjajne aspekte su Strelac, Jarac i Rak. U danima dok je mlad Mesec u znaku Bika, vodite se time da je strpljenje ključ uspeha i da nema potreba za brzanje. Takođe, završite sve poslove koje već duže odlažete jer će vas motivacija vući ka tome. mogujatosama.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.