Mlad Mesec u Biku 23. aprila 2020: Spremite se na promene koje ćete hteti da izbegnete, ali to nećete moći. Zaigrajte igru – moj život, moja pravila
Mlad Mesec u Biku 23. aprila 2020: Spremite se na promene koje ćete hteti da izbegnete, ali to nećete moći. Zaigrajte igru – moj život, moja pravila

U četvrtak, 23. aprila u 4 sata i 27 minuta, na trećem stepenu Bika susrešće se Sunce i Mesec. Pred nama je Mlađak, ovaj put s pečatom Urana i zahtevnom energijom Saturna iz Vodolije koji učestvuju u ovoj nebeskoj konstelaciji.

Mladi Mesec redovno nas podstiče na zauzimanje startnih pozicija. Novi početak, novi cilj, nove mogućnosti, piše astrolog Julijana Oremović.

Odvija se u Biku, najplodnijem znaku Zodijaka. U njegovo vreme priroda se preporađa, sve cveta, buja. S njim se povezujemo s materijalnim, s osnovnim postavkama života, s prirodom koja nam daje kiseonik, onu čistu životnu energiju. Vreme je za povratak temeljima, za povezivanje s prirodom, zemljom koja rađa život, s energijom plodnosti.

Bik je i simbol novca, egzistencije, osećaja lične vrijednosti, imovine koju smo stekli svojim radom. S njim tražimo sigurnost. Ali priču svojim nepredvidivim energijama boja i Uran koji traži novi pogled na okolnosti u kojima se nalazimo, napredak, inovaciju te Saturna koji nas suočava s dužnostima i rigidnim pravilima koji nas u tome mogu sputati.

Ovo je priča o razdvojenosti vs. udruženosti.

O separaciji od svega što nas čini izolovanima od nas samih, od svega onoga što nam je bitno za život po meri čoveka.

Verujemo li slepo onome što čujemo ili sebi dopuštamo da okolnosti sagledamo iz druge perspektive?

Konzervativnost i pasivnost ovog Mlađaka razbija Uran koji ga poziva da se odmakne od svega što sputava i ograničava. Reč je o slobodoljubivosti, buntovnosti i autentičnosti (Uran) koja se želi ugušiti strahom i nepovjerenjem (Saturn).

Na ličnom nivou bićemo više usmereni na finansijske poslove, prodaju, kupovinu, poslove koje nam omogućuju nove načine zarade. Vreme je da napustimo stare obrasce poslovanja, pa i ponašanja te se usudimo zakoračiti u novo i nepoznato. Bez straha ili uprkos njemu.

Pripremimo se i na neočekivane promene koje nas izbacuju iz zone komfora.

Napuštamo staro i dotrajalo i krećemo u novi ciklus života.

Okrenite leđa onima koji ne veruju, onima koji kritikuju, sputavaju svojim strahom ili pohlepom.

Dopustite sebi da budete slobodni.

Pustite svoj glas.

Moguće su neke finansijske restrikcije.

Postaju bitna pitanja vezana za hranu i telo.

Pozitivan aspekt Venere i Marsa donosi zanimljiva iskustva na polju ljubavi. Nove spojeve, možda i novu zaljubljenost. Pomaže nam udruživanje s osobama koje misle isto kao i mi. Razvijajte prijateljstva koja su vam bitna. Podelite s partnerom svoje ideje. Poradite na svom partnerskom odnosu na način da iskomunicirate mesta u odnosu koja vas čine nezadovoljnima.

Pripazite na grlo, vrat, štitnu žlezdu.

I na kraju pripremite se na promene koje ćete hteti da izbegnete, ali to neće biti moguće. Zaigrajte igru – moj život, moja pravila. I ne dajte da vam išta ograniči slobodu izbora.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.