Mesec je ušao u znak Riba: Mnogi će biti jako saosećajni, emotivni i skloni sanjarenju, posebno pripadnici vodenih znakova
Mesec je ušao u znak Riba: Mnogi će biti jako saosećajni, emotivni i skloni sanjarenju, posebno pripadnici vodenih znakova

Mesec je ušao u senzitivni znak Riba, pa će svojom energijom uticati i na one koji nisu takvi po prirodi. Neće bezosećajnu osobu učiniti emotivnom, ali će je bar ova tri dana malo “smekšati” čak iako strogo kontroliše emocije možda ipak poželi nekom da pomogne kome je pomoć neophodna. Mnogi od vas biće jako saosećajni, emotivni i skloni sanjarenju, posebno pripadnici vodenih znakova.

Kad je Mesec u Ribama uvek smo skloniji suzama, izolaciji i usamljivanju. Lako se možete obeshrabriti i ako vas neko čak i nehotično povredi kakvom grubom reči jako možete patiti, a nije isključeno da i koju suzu pustite. Možete imati osećaj, kada je Mesec u Ribama, da vas i sitnice povređuju i nekada počnete da plačete i bez stvarnog razloga, jednostavno vam se “skupi” u duši jer vas tuga može obuzeti. Neka pasivnost će su uvući u vas i pustićete da vas “voda nosi” izbegavajući neke veće aktivnosti pa je dan više za odmor, sanjarenje a zbog izražene mašte pogodna je za pisce i za umetničko stvaralaštvo. Teže ćete se suočavati sa teškoćama u svakodnevnom životu i nastojaćete da od problema pobegnete bilo izbegavajući ih, “odjavljući se” ispred TV ili tugu “utapajući” u piću, piše Astromaster – izrada natalne karte.

Ovih dana vaša duša biće bliža Bogu nego ikada, jer su Ribe duboko religiozne i u manastiru ili crkvi nalaze duševni mir i spokoj. Zato je ovih dana povoljno otići u crkvu ili se moliti jer je i Mesec u konjunkciji sa Neptunom u Ribama. Zbog prevelike osetljivosti i emotivnosti bićete nedovoljno objektivni. Okolina imaće jak uticaj na vas, prenoseći svoje pozitivne i negativne vibracije. Obuzeće vas romantična osjećanja i ljubav ćete davati nesebično ili ćete se žrtvovati za voljenu osobu. Povoljno za osobe koje rade u bolnici, koje se bave pisanjem poezije, jer je mašta naglašena, vidovnjaštvo, za rad terapeuta i osoba koje se bave umetnošću i svešteničkim pozivom. Tuđe patnje imaće jak uticaj na vas i postojaće potreba da pomognete bolesnim, hendikepiranim ili siromašnima, onim bez “krova nad glavom”.

U svakom slučaju prijaće vam izolacija, slušanje muzike, kupanje na moru ili šetnja pored reke, a ako vam je to sve nedostupno uvek možete računati na “punu kadu”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.