Home ASTRO Merkur više nije retrogradan a Venera je u Škorpiji: Do kraja meseca...

Merkur više nije retrogradan a Venera je u Škorpiji: Do kraja meseca očekujte ljubavne igre na sve ili ništa, intrigantne afere ali i rastanke

65
0
Astro prognoze samo za lepši pol: Ženski horoskop za decembar 2019. godine
Astro prognoze samo za lepši pol: Ženski horoskop za decembar 2019. godine

U večernjim satima, 6.12. Merkur kreće prema napred. Verujem da će doći i do pomaka u vašim životima, samim tim što će vam neke situacije biti jasnije. Sada možete početi da rešavati nejasnoće i probleme iz prošlosti.

Ovi protekli dani, od početka decembra pa sve do danas mogli su biti nešto zahtevniji. Sukob između Sunca i Marsa mogao je dovesti do sukoba, jačanja antagonizama i nervoze, iscrpljenosti, problema s muškarcima, pa i do prolaznih zdravstvenih smetnji. No isto tako podsticao nas je da krenemo u akciju i izborimo se za ono do čega nam je stalo. Taj sukob traje još neko vreme iako se tenzije lagano smanjuju, piše astrolog Julijana Oremović. U večernjim satima, 6.12. Merkur kreće prema napred. Verujem da će doći i do pomaka u vašim životima, samim tim što će vam neke situacije biti jasnije. Sada možete da počnete da rešavate nejasnoće i probleme iz prošlosti. Progovoriti o onome o čemu ste ćutali. Pitati i tražiti odgovor. Pokrenuti, inicirati, odlučiti. Možda će vam i neki odgovori ili uvidi doći sami. Misli su sređenije, jasnije vidite uzrok nekim događanjima. Istovremeno Sunce se nalazi u kvadratu s Neptunom i Marsom. Dakle još uvek treba da vežbate strpljenje i suzdržanost. Ako ste razdražljivi, ako slabije spavate ili se čudno osećate, a ne znate zašto, pričekajte da prođe ovih nekoliko dana. Postupajte oprezno, razmišljajte racionalno, ne dopustite da vam zablude ili nerealna nadanja zamute vid.
Merkur više nije retrogradan a Venera je u Škorpiji: Do kraja meseca očekujte ljubavne igre na sve ili ništa, intrigantne afere ali i rastanke
Mars u bliskom kontaktu s Neptunom može da donese laži, skrivanja, neiskrenost, probleme s vodom, plinom, alkoholom i opijatima uopšteno. Može se pojaviti i snažan osećaj krivice ili potreba da nešto učinite u tajnosti. Možete prevariti ili biti prevareni. Pasti na šarm romantičnog zavodnika/zavodnice. Isto tako, ovo je vreme nadahnuća i novih vizija te sposobnosti ostvarenja zamišljenog. Da biste uspeli, dobro je verovati i zamisliti sam cilj. Iskoristite i dobrobiti meditacije. Mesec je u Škorpiji, bliži se Merkur još jedan aspekt koji nas podstiče na komunikaciju i razgovor, naročito kad su u pitanju osećanja, strasti, pa i novac. Možemo zaista doći do vrlo korisnih saznanja. Venera je ušla u Škorpiju, znak koji traži intenzivna i strastvena ljubavna iskustva i igra na sve ili ništa! Do kraja meseca može biti rastanaka, ali i vrlo intrigantnih afera.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.