GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.
GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

Horoskop predviđa mračnu senku Merkura u Škorpiji – evo kako da se zaštitite od njegovog negativnog uticaja!

Merkur se polako kreće ka moćnom vodenom znaku – Škorpiji, a strast koju donosi potpuno će preokrenuti puteve sudbine, piše Lovesensa.

Kada Merkur uđe u zonu Škorpije, postavićemo sebi važna pitanja i bićemo na prekretnici velikih odluka.

Glavno pitanje jeste – U kojem pravcu želim da se moj život sada razvija?

U narednom periodu očekuje nas duboka i intimna unutrašnja komunikacija. Da bismo bili srećni, prvo moramo sami sebi postati najbolji prijatelji.

Glavne teme koje morate sa sobom razmotriti u narednom periodu jesu one koje se odnose na finansije i odnose.

Škorpija voli tajne, ali kao vodeni znak često ne može da kontroliše svoja pojačana osećanja, ali ih vešto skriva. To znači da će se u narednom periodu nešto događati iza vela tajni. Istražite i saznajte šta je to tako vešto skriveno, a tako moćno utiče na vaš život. Ovo se može odnositi i na ljubav i na posao.

Merkur u Škorpiji često uzrokuje nesigurnost, strahove i negativne emocije. Zato je važno da se u narednom periodu posvetite sebi i stanju svoje duše. Sada treba sve da ispliva na površinu, vreme je za ISTINU!

Međutim, potraga za istinom će ovoga puta biti naporna, jer smo vrlo skeptični, kako prema sebi, tako i prema drugima. Ali važno je da odbacite negativne misli i negativna uverenja. Počnite da posmatrate život sa pozitivnije perspektive. Samo optimizam i spremnost da rizikujete pomaže da se zaštitite od negativnog uticaja Merkura.

Odbacite sve što vas opterećuje. Zaboravite na ljude koji vam donose negativnost i u vama bude pesimizam i strahove. Budite jaki, svesni i pozitivni – budite jači od Merkurove mračne senke!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.