Home ASTRO Merkur u Vodoliji preokrenuće tok vaše sudbine: U ljubavi se konačno prelazi...

Merkur u Vodoliji preokrenuće tok vaše sudbine: U ljubavi se konačno prelazi sa reči na dela, i to ne bilo kakva!

84
0
Merkur u Vodoliji preokrenuće tok vaše sudbine

Merkur je u znak Vodolije zakoračio 7. februara i time okončao dug period boravka u Jarcu, u kome se desila i retrogradnost. Time je izašao iz senke, pa praktično tek sada možemo reći da Merkur ide punom brzinom, direktnim hodom.

Ovo će se najpre odraziti na polje komunikacije i međuljudskih odnosa. Brojni nesporazumi i zakočeni poslovi će se pokrenuti sa mrtve tačke. U ovom periodu se može očekivati obnova komunikacije sa onima sa kojima je prekinuta krajem prošle godine. Vraćamo se u kolosek, puni ideja za vreme koje dolazi. Merkur će sve vreme svog boravka u Vodoliji imati podršku svojih dispozitora Saturna i Urana. To će doprineti poboljšanju i stabilizaciji komunikacije sa osobama koje su starije ili na neki način poziciono iznad nas. Staćemo na svoje noge i osetiti da smo na čvrstom tlu. Dogovori koje budemo postigli u ovom periodu će biti stabilni. Ipak, Saturn se nalazi na mestu Merkurovog izgona, što donosi mešovitu recepciju koja će se u praksi odraziti na inovativnost. Korigovaćemo svoje stavove, kako bi se oni uklopili u kulturološko-filozofske šablone okoline. Uspostaviće se jasan poredak. Venera se 5. februara preselila u znak Ovna, pa će se formirati aspekt sekstila između ove dve planete. One će doneti inovacije u oblasti emotivnih odnosa. Sa reči se konačno prelazi na dela, i to ne bilo kakva!
Foto: StockSnap.io
Reč je o Merkuru u vazdušnom i Veneri u vatrenom znaku. Vatra i vazduh su kompatibilni elementi, pa nas očekuju brza i luda udvaranja, iznenađujući potezi koji će u potpunosti preokrenuti tok naših sudbina. Spajaju se oni čiji mentalni sklop vapi za povezivanjem. Ovaj dvojac će doneti lepotu izraza, komunikaciju koja proizvodi emocije, mnoštvo reči koje podižu adrenalin. Ovo je slika ljubavi “na mreži”, u daljini, sa osobama drugačijih shvatanja, sa onima koji nam u redovnim okolnostima ni pijanima ne bi pali na pamet. Ovo je iznenadna vest koja pokreće lavinu…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.