Merkur u Strelcu do 11. januara 2018

Merkur u Strelcu do 11. januara 2018: Astrološki period kada je Merkur u znaku Strelca otpočeo je 5. novembra  i on će trajati sve do 11. januara, što je poprilično dugačak vremenski okvir, i svako od nas će osetiti promene koje on sa sobom donosi. Mnogi će se iznenaditi jer će ih kontaktirati ljudi iz njihove prošlosti na koje su već zaboravili, a mnoge čekaju iznenađenja i na finansijskom planu. Detaljnije o tome šta vam donosi Merkur u znaku Strelca od 5. novembra do 11. januara saznajte u nastavku.

Za vladavinu Merkura u znaku Strelca, za sve horoskopske znake će biti karaktertistično da će u tom periodu biti usmereni na neka krupna dešavanja i važne odluke. Mnogi će se baš tad odlučiti za promenu posla, selidbu, raskid veze sa partnerom ili razvod braka, što će u dobrom delu biti ishitrena odluka, jer će zanemariti niz propratnih okolnosti, pa će se njihov postupak na kraju ispostaviti kao pogrešan. Iako ovaj astrološki period donosi velike zaokrete, bilo bi dobro da se od konkretizovanja svojih odluka suzdržite sve dok Merkur ne izađe iz Strelca, odnosno da to ostavite tek za drugu polovinu januara iduće godine.

Merkur u Strelcu do 11. januara 2018

Takođe, interesantno je da će većina horoskopskih znakova imati potrebu za uspostavljanjem i obnavljanjem nekih odnosa iz prošlosti koji su bili zanemareni. Posebno su otvorene mogućnosti za komunikacijom sa onima koji žive u inostranstvu, i to u prekookeanskim zemljama, pa bi kao posledica toga moglo da se realizuje i neko putovanje u ovom periodu. Ukoliko vam se ukaže prilika za tako nečim, savet je da je ne propuštate.

Naglašena komunikativnost je zapravo pozitivan apsekt vladavine Merkura u Strelcu, jer će učiniti da se i oni koji su povučeni i stidljivi konačno oslobode i da se upuste u različite razgovore i diskusije, bez obzira da li se radi o privatnom ili poslovnom planu.

Ovaj period će biti izuzetno pogodan za sticanje nekih novih veština, pogotovo onih komunikacionih, na primer – učenje stranih jezika, pa ako budete imali prilike za istim, predlažemo da je iskoristite.

Pošto je Merkur zaštitnik trgovaca, to znači da će kod mnogih doneti promene na finansijskom planu. To može biti profit, ali mogu biti i veliki gubici kao posledica rizičnih ulaganja, pa, kao što smo već rekli, ishitrene odluke je bolje da ostavite za period nakon 11. jaunuara.

Naposletku, napomenimo i da će od 4. do 23. decembra Merkur biti retrogradan, te bi tada posebno trebalo da se suzdržite od bilo kakvih promena – finansijskih, poslovnih, ljubavnih, kao i od putovanja i započinjanja novih aktivnosti.

mogujatosama.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.