ASTRO

Merkur u Škorpiji od 3. oktobra do 9. decembra 2019: Pred nama su veliki izazovi, ali i nagrade ako nam misli budu čiste i snažne

Možemo očekivati da će svako biti kadar da kaže ono što mu intelekt nalaže. Na šta ga navodi. Direktno i bez ustezanja. Moć kritike biće najjača do sada. Još ako dela budu pratila, biće to brana najtvrđa pred svakim neprijateljem. Jer ispred nas je vreme Škorpiona, bankarstva i promena na tržištu. Vreme kad pogrešan potpis neće biti moguće povući, iako u pad vodi.

Dokle god smo u periodu znaka Vage, diplomatija je na snazi. Međutim, sa promenom Merkurovog znaka, može biti i pretnji, ucena. Budite obazrivi s kim pregovarate i poslove dogovarate. Budite obazrivi kome i sa kakvim tonom se obraćate. Opreznost je mudrost, nije slabost.

Ne veruj informacijama koje ti sa leve strane dolaze. Jer levo je staza kojom vladaju duhovi iskušenja. Spasi se iskušenja tako što će tvoja reč biti škorpionski ubojita i snažna, te će im narediti da stanu. Da ne misliš na loše, crno, mračno i bledo. Jer u tebi misao mora biti čvrsta, poput reči koju ćeš glasno izgovarati. Mora imati dovoljnu snagu da ti svet poveruje, onog momenta dok veruješ sebi.

Reč te mora hrabriti i kada ubojito zvuči. Jasno je izgovaraj kad obećanje daješ. Ne padaj na iskušenja, iako biće ih mnogo. Tu su da bi te slomila, ali ti nisi baš tako lako lomljiv, zar ne? Tvoja reč vredi. I čuje se! Nek se čuje kao noć u kojoj gromovi najjače prostruje! Prostruji nečijim venama, strastveno šapući da ono što je rečeno, biće učinjeno. Da ono što misliš, to i govoriš. Ne da bi povredio. Ne da bi uvredio, već da bi se tvoja istina čula.

Uvek postoji neko ko će je čuti. Uvek postoji nada. Ali nada dolazi tek nakon događaja. Tek nakog učinjenog prvog koraka. Kad budeš kadar da izustiš ono što ti smeta, što te muči, boli i što ti ne da da napreduješ tad možeš da očekuješ drugi korak da će se sam otvoriti.

Sreća prati hrabre. Ne ubojice, klevetnike i pale duše, već one koji se protiv nepravde bore. Neka ti reč bude poput pamuka meka, ali toliko snažna da lavinu pokrene. Lavinu dobre sreće. I ne samo tebi, nego svetu i životu ispred tebe. Jer i ti si deo tog sveta, i delić tog sveta je u tebi. Ničeg nema izvana, čega nema u nama.

Merkur u Škorpionu predstavlja opelo, tužne vesti, mračna predskazanja. Ne da bi te rastužio, oslabio i slomio, već da bi te osvestio i probudio. Da budan živiš u svojoj realnosti danas. Pred nama su veliki izazovi, ali i velike nagrade ako održimo misli čiste, usmerene i snažne.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

sitoireseto.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.