Dnevni horoskop za 18. juni 2017

Deca marta su pravi sanjari, romantične duše koje često odlutaju u svet mašte, ali kada se vrate njihovu hrabrost i snalažljivost niko ne može da porekne! Pročitajte šta odlikuje osobe rođene u martu…

1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prepoznaju karaktere. Vole da posmatraju i procenjuju druge ljude, i teško ih je prevariti.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umetničku “crtu”. Iskazuju se u likovnoj umetnosti i dizajnu, a posebno su nadareni za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pevača i svirača među ljudima rođenim u martu.

3. Velikodušne su i saosećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je reč o njihovom privatnom životu. Vole da sanjaju u samoći, miru i tišini, pa izbegavaju bučna mesta i gužvu.

5. Verne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo, pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

Saznajte kakva je istinska ličnost žene iz svakog horoskopskog znaka

6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u “nemogućim” situacijama. Hrabre su, energične i sposobne da obavljaju više poslova odjednom.

7. Vole da putuju, pa uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, pa im zato odgovara promena okoline i boravak u prirodi.

8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom pa nisu podložni tuđim uticajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov entuzijazam je zarazan. Šire radost gde god da se nalaze i znaju da se smeju i u najtežim trenucima.

10. Njihova strastvenost često ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo poverenje.

Dragi kamen: akvamarin

Pas: bostonski terijer

Cvet: narcis

zadovoljna.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.