Dnevni horoskop za 9. maj 2020.
Dnevni horoskop za 9. maj 2020.

Mars od 4. oktobra dobija karakteristike Vage i tako će biti sve do 19. novembra. Ovo nije najbolja pozicija za planetu koja je zadužena za aktivnost, inicijativu, za našu pokretačku energiju.

Umesto da se direktno kreće prema cilju i ostvaruje započeto, ovaj Mars bi mogao da upada u dileme. Odlaže aktivnost, vaga između dve opcije njemu podjednako dobre, a potom ima utisak ako izabere jednu da je nešto propustio ili izgubio. Zato dugo vaga, često odustaje od obe opcije i propušta neke prilike, piše astrolog Julijana Oremović.

Vaga je u astrologiji zadužena za odnose s drugima, kako bračne, ljubavne, tako i za poslovna partnerstva. Stoga će ta područja u narednih više od mesec dana biti jako aktivna i prepuna promena. Od novih početaka, do svađa i razilaženja, sve zavisi od toga kako je on položen i aspektovan u vašoj natalnoj karti.

Protivrečnost ovog položaja je u tome što je Mars simbol rata i borbenosti, a sada će se kretati znakom koji se zalaže za mir i kompromise. Reč je o miroljubivom ratniku, ali sve dok ne izgubi strpljenje. Tada postaje vrlo nezgodan i više se koristi pasivnom agresijom, nego direktnim napadom.

Pitanja vezana uz pravdu, pravne postupke, lepotu, veze, brak i bračnog partnera biće dominantne.

Šarmiranje, zavođenje, delom i romantični porivi obojiće naše odnose s osobama suprotnog pola. Novi počeci odvijaće se nešto sporije, ali sve bi mogla da ubrza jaka strast, postojanje fizičke privlačnosti.

U svojim aktivnostima i odlukama češće uzimamo u obzir kako će na to reagovati drugi ljudi. Više činimo zbog drugih i u ime odnosa jer imamo utisak da ćemo i mi na taj način biti zadovoljeni. Treba nam publika i potvrda drugih, inače imamo utisak da su naša dela ostala neprimećena.

I tokom ovog tranzita potrebno je više strpljenja i prema sebi i prema drugima. Ako očekujete od drugih da budu direktniji u svojim postupcima i da pokažu šta žele, mogli biste da se razočarate. Možda će se druga strana boriti s nekom odlukom i nesposobnošću da je donese.

I suočite li se u ovom razdoblju s problemima u jednom odnosu, tražite miroljubiva rešenja. Ali ih, tražite, nemojte se ponašati kao da oni ne postoje. Ono što se sada ne reši moglo bi da bukne, eksplodira nakon što Mars uđe u znak Škorpije od 19. novembra.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.