Home ASTRO Mars u Ovnu od 1. januara do 14. februara 2019: Sjajno je...

Mars u Ovnu od 1. januara do 14. februara 2019: Sjajno je vreme za inicijativu i akciju, samo se pokrenite i brzo ćete biti na vrhu sveta

180
0
Dnevni horoskop za 9. novembar 2019: Nova ljubav za Ribe, Bik hronično umoran, manji gubitak za Strelca
Dnevni horoskop za 9. novembar 2019: Nova ljubav za Ribe, Bik hronično umoran, manji gubitak za Strelca

Mars, planeta akcije, energije i borbe, na samom početku nove, 2019. godine, ulazi u znak Ovna, i tu će ostati do 14. februara. I dok prethodni položaj Marsa, u znaku Riba, nije bio najpovoljniji, jer nije mogao da postigne pun potencijal, Mars u Ovnu je što se kaže, svoj na svome, i od njega možemo dobiti mnoštvo pozitivnih stvari i talas enegije.

U nastavku saznajte, šta nam to donosi Mars u Ovnu na samom početku 2019. godine, piše mogujatosama.rs. Kada se planeta akcije, energije i agresije, nađe u znaku Ovna, ona je onda na najboljem mestu, jer Mars prirodno vlada znakom Ovna. Tada se kaže da je planeta u svom sedištu, i može najbolje da ispolji svoje osobine, i pruži nam najbolje od toga. Ovo je sjajno vreme za inicijativu i akciju! Ako ste do sada oklevali da započnete nešto novo, sada je pravi momenat, nema više oklevanja i dvoumljenja. Mars u Ovnu će vam pomoći da budete odlučniji, puni samopouzdanja, i da krenete napred. Mars u Ovnu je onaj osećaj da ste na vrhu sveta! Snaga, nezavisnost, hrabrost, sve to odlikuje Marsa u Ovnu, i upravo će nam takvu energiju i poslati u ovom tranzitu. Mnoštvo novih, revolucionarnih ideja, idealnih za vreme koje ubrzano ide napred. Kada vas ova energija pokrene na nove početke, učiniće vam se da su sve prepreke, koje su vam do juče stajale na putu, jednostavno nestale. One su zapravo još tu, ali sada nećete imati vremena da se bavite time, niti ćete ih primetiti sa ovakvom energijom. Dakle, sada nije vreme za planiranje, već za akciju. Ukoliko ste se do sada ustručavali, da krenete u nešto nepoznato a izazovno, ukoliko niste imali energije, snage ili hrabrosti, uhvatite sada ovaj talas, koji nam Mars u Ovnu donosi. Šteta bi bilo ne iskoristiti ono što nam on nudi, jer će kasnije, kada bude ušao u znak Bika, to imati opipljive rezultate. Mars u Ovnu će nas podstaći da izađemo iz svojih okvira, da guramo sebe napred, učinimo sve ono što smo mislili da nikada nećemo smeti. I ne samo naš duh i psihu, već i telo. Mars vlada i fizičkom energijom, pa je pravo vreme i da se pokrenete na ovom planu. Idealno je baviti se nekom energičnom fizičkom aktivnošću, jer je Mars u Ovnu pobednik, i za njega nema posustajanja.
Mars u Ovnu od 1. januara do 14. februara 2019: Sjajno je vreme za inicijativu i akciju, samo se pokrenite i brzo ćete biti na vrhu sveta
Razmislite šta vam je najveći izazov, šta bi želeli a mislite da je nemoguće, na šta se ne usuđujete a znate da bi uspeli, samo ako bi se malo odvažili, ali hrabrosti nemate? E to, to je ono na čemu treba da radite tokom ovog perioda Marsa u Ovnu! Da li je to nešto na planu ljubavi, posla, rešavanje odnosa, ili rad na sebi, sve će imati uspeha ukoliko se usudite da probate. Imajte na umu da Mars u Ovnu nije pitanje pobede, već pokušaja. Ne dozvolite da vas neuspeh obeshrabri i spreči da probate ponovo. Ključ je u tome, pokušati, jednom, više puta, ustajati nakon pada, bez kajanja. Zadovoljstvo zbog učestvovanja će biti veće od potrebe za takmičenjem i pobedom. I dok ova neverovatna energija može biti korisna, ona takođe može biti i izazovna, po naš život i odnose. S obzirom na to da će nas ova energija osloboditi, manje ćemo se brinuti za ponašanje, pa ono može biti i impulsivno. U nekim momentima možemo osetiti agresiju, i da naš direktan pristup svemu, drugi mogu shvatiti na pogrešan način. Pomalo napetosti u vazduhu, i za čas može otići na pogrešnu stranu. Mars u Ovnu vas može navesti da krenete svojim putem, ali da na njemu ne želite nikog drugog. Stoga, samo je važno obratiti pažnju na ove momente. Potrebno je da naučimo da energija radi za nas, da je dobro kanališemo i iskoristimo na najbolji mogući način. Kao što sve ima dobre i loše strane, ima i Mars u Ovnu, ali uz samo malo opreza, ovo može biti sjajan tranzit za nas i naše ciljeve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.