Mars u Blizancima od 21. aprila do 4. juna 2017

Mars u Blizancima od 21. aprila do 4. juna 2017: S Marsom u Blizancima, od 21. aprila do početka juna vaše reči mogu biti oružje ili afrodizijak!

Od 21. aprila do 4. juna Mars je u Blizancima. Energija će se ulagati u prikupljanje i davanje informacija, komunikaciju, učenje, razgovore, rasprave a telefoni i pristup internetu će vam biti još prisutniji u životu, piše Lepa & Srećna.

Imaćete više opcija i mogućnosti za izbor. Otkrićete nove dimenzije događaja. Ovo je odličan period za nove ideje i njihovu realizaciju, biće novih početaka. Mnogo ideja i česte promene situacije mogu rezultirati u površnosti ili rasejanosti, sve će postati mnogo dinamičnije a vi ćete brže padati u dosadu.

Budite otvoreni za nove ljude i za nove situacije koje će se sada pojaviti u vašem životu, možda ništa od toga neće biti dugotrajno ali će biti interesantno i može vam otvoriti neke druge puteve.

Foto: Flickr.com

Može vam se desiti da žonglirate između više opcija. Možda ćete više nego obično pričati o onome što vas nervira, pisati ljutite poruke ili ćete primetiti da ste nervozni i sarkastični više nego obično.

U seksualnim odnosima glavni adut će biti um a privlačiće vas novo, dinamično i raznovrsno.

Ovo je povoljno vreme da započnete novi hobi a posebno je povoljan period da upišete neki instrument, na primer gitaru ili klavir ili da upišete školu stranih jezika.

lepaisrecna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.