ASTRO

MARS U BLIZANCIMA OD 21. APRILA DO 4. JUNA 2017: Vaše reči u ovom periodu mogu biti oružje ili afrodizijak

Mars u Blizancima od 21. aprila do 4. juna 2017: S Marsom u Blizancima, od 21. aprila do početka juna vaše reči mogu biti oružje ili afrodizijak!

Od 21. aprila do 4. juna Mars je u Blizancima. Energija će se ulagati u prikupljanje i davanje informacija, komunikaciju, učenje, razgovore, rasprave a telefoni i pristup internetu će vam biti još prisutniji u životu, piše Lepa & Srećna.

Imaćete više opcija i mogućnosti za izbor. Otkrićete nove dimenzije događaja. Ovo je odličan period za nove ideje i njihovu realizaciju, biće novih početaka. Mnogo ideja i česte promene situacije mogu rezultirati u površnosti ili rasejanosti, sve će postati mnogo dinamičnije a vi ćete brže padati u dosadu.

Budite otvoreni za nove ljude i za nove situacije koje će se sada pojaviti u vašem životu, možda ništa od toga neće biti dugotrajno ali će biti interesantno i može vam otvoriti neke druge puteve.

Foto: Flickr.com

Može vam se desiti da žonglirate između više opcija. Možda ćete više nego obično pričati o onome što vas nervira, pisati ljutite poruke ili ćete primetiti da ste nervozni i sarkastični više nego obično.

U seksualnim odnosima glavni adut će biti um a privlačiće vas novo, dinamično i raznovrsno.

Ovo je povoljno vreme da započnete novi hobi a posebno je povoljan period da upišete neki instrument, na primer gitaru ili klavir ili da upišete školu stranih jezika.

lepaisrecna.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

1 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.