ASTRO

Mars u Biku od 14. februara do 31. marta 2019: Iscrpeće Vodolije, Lavove i Škorpije a prijaće Devicama, Jarčevima i Rakovima

Od 14. februara do 31. marta Mars će se kretati znakom Bika. Mars je planeta volje, energije, delovanja, akcije, a kad se nađe u ovako realnom i praktičnom znaku usmeriće nas prema stvarima, osobama, okolnostima za koje procenimo da su vredni naše pažnje i truda.

Sada možemo da prepoznamo vrednost u onome što nas okružuje. Da investiramo svoje vreme i energiju u ostvarenje željenih ciljeva, piše astrolog Julijana Oremović.

Ali polako. Nema sporijeg, ali i upornijeg Marsa od ovog. Prezire žurbu, nagle promene, neočekivane situacije. Najviše od svega voli da igra na sigurno. Oni koji su navikli na brzinu, u ovom bi razdoblju mogli da se osećaju malo frustrirano jer će imati osećaj da se sve odvija sporije od očekivanog. Zapamtite – on je spor, ali dostižan!

Čuvamo ono što posedujemo, nekad i do nivoa sebičnosti.

Ovo je samo moje. Ne diraj to.

Mnogo je tu odlučnosti, tvrdoglavosti, strpljivosti, istrajnosti, ali i teškoća u prilagođavanju. Nefleksibilnost može otežati saradnju i stvoriti napetiju atmosferu u odnosima.

Biće ovako ili nikako – poručuje ovaj Mars i ne odustaje, pa makar se ta tvrdoglavost okrenula protiv njega.

U idućih šest nedelja očekujte značajnije promene na finansijskom planu. Štednja, povećanje zarade, investiranje, kupovina, prodaja – sve je to izuzetno naglašeno. Neki bi mogli da se susretnu i sa prolaznim finansijskim teškoćama ili će osećati strah od gubitka sigurnosti.

Što više energije, strpljenja i doslednosti uložite u ostvarenje svojih ambicija, velike su šanse da ćete uspeti.

Mars u Biku od 14. februara do 31. marta 2019

Osim toga, u prilici smo da osvestimo osećaj lične vrednosti. Koji su naši talenti, u čemu smo dobri, ako ne i izvrsni, koje veštine, znanje, iskustvo posedujemo? Što više delujemo iz tog unutrašnjeg kapitala, lakše ćemo ostvarivati zamišljeno.

Ovaj Mars može naglasiti libido i senzualnost. Traži dodire, maženje, ‘telesan je’. Miris voljene osobe, njena/njegova koža pod našim prstima, budi jake nagone. U ljubavnim odnosima može biti više posesivnosti i ljubomore. Može doći do svađa oko novca. U pozitivnom smislu pravo je vreme da prepoznate vrednost svog odnosa i jačate taj dobar deo vaše intimne priče.

Ako želite da naučite da kuvate, sada je pravi trenutak da upišete kurs i unapredite svoje kulinarske veštine. Tokom njegovog tranzita znakom Bika, hrana i hedonizam  generalno mogu biti naglašeni. Više vremena provodimo u kuhinji, na udobnom trosedu, želimo komfor i ne dopuštamo da nam to iko oduzme.

Što se ljutnja više potiskuje, to ona jača i može da eksplodir poput bombe. Slično je i s nekim drugim osećanjima ili senzacijama.

Možda ćemo imati veću potrebu za unosom proteina i ugljenih hidrata. Telu treba više energije. Ali budite oprezni jer je povećana mogućnost debljanja.

Lenjost nekad dobro dođe, ali ako postane dominantna potreba, bićete razdražljivi.

Preporučuje se češći boravak u prirodi, kontakt sa zemljom, biljkama, drvećem, šumom.

Vrat i vratni deo kičme, grlo, glasne žice, štitna žlezda mogu da budu osetljiviji.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ovaj Mars može iscrpeti Lavove, Vodolije, delom i Škorpije, a pogodovaće Bikovima (budu li konstruktivno usmeravali svoju energiju), Devicama, Jarcima, Rakovima i Ribama.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.