U svom dvogodišnjem prolasku kroz zodijak, Mars se zadržava u Ovnu od 28. januara do 10. marta. Budući da je Mars Ovnov vladar, u ovom se znaku oseća dobro pa ovdje negova snaga dolazi do punog izražaja

Borbena i prodorna energija Marsa u Ovnu pomaže vam da usresredite napore na jedan cilj, podstiče takmičarski duh, uliva odvažnost i jača samopouzdanje.

Njegova dinamična i pdsoticajna energija podržaće svaku novu aktivnost i povećati izdržljivost u suočavanju s izazovima. Većina aktivnosti započetih u ovom razdoblju ima dobrih izgleda za brz uspeh.

Osim pozitivnih osobina, Mars u Ovnu ima i tamnu stranu. Kad se Marsova energija izražava kroz ovaj znak, istaknuta je težnja traženju najkraćeg, ali ne nužno najlakšeg puta do ostvarenja cilja.

4 najstrastvenija znaka Zodijaka

Ovnovski Mars podstiče nestrpljenje i brzopletost, a smanjuje kontrolu i toleranciju. Nađete li se pred preprekom, nećete je pokušati zaobići ni preći nego srušiti.

Negativne strane ovog Marsovog položaja biće najizraženije između 22. i 27. februara. U tim se danima njegova borbena i preduzimljiva energija može pretvoriti u grubu i rušilačku.

Kardinalni znakovi – tempirane bombe

Najskloniji nasilju, bilo verbalnom ili fizičkom, biće kardinalni znakovi – Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Najmanjem će riziku biti izloženi Lavovi i Vodolije.

Oko 5. marta, pre nego što napusti znak Ovna, Mars će ponovo pokazati svoju konstruktivnu i stvaralačku stranu. To će za mnoge biti prilika da prepoznaju pozitivne promene koje su uzrokovali svojim odvažnim naporima.

Oni koji su u februaru odoleli iskušenju neobuzdane destrukcije, početkom marta biće obuzeti ponosom zbog značajnih ostvarenja.

tportal.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.