ASTRO

Mars je u Ovnu do 28. marta 2017: Ovan, Rak, Vaga i Jarac treba najviše da se čuvaju njegovog paklenog uticaja

U svom dvogodišnjem prolasku kroz zodijak, Mars se zadržava u Ovnu od 28. januara do 10. marta. Budući da je Mars Ovnov vladar, u ovom se znaku oseća dobro pa ovdje negova snaga dolazi do punog izražaja

Borbena i prodorna energija Marsa u Ovnu pomaže vam da usresredite napore na jedan cilj, podstiče takmičarski duh, uliva odvažnost i jača samopouzdanje.

Njegova dinamična i pdsoticajna energija podržaće svaku novu aktivnost i povećati izdržljivost u suočavanju s izazovima. Većina aktivnosti započetih u ovom razdoblju ima dobrih izgleda za brz uspeh.

Osim pozitivnih osobina, Mars u Ovnu ima i tamnu stranu. Kad se Marsova energija izražava kroz ovaj znak, istaknuta je težnja traženju najkraćeg, ali ne nužno najlakšeg puta do ostvarenja cilja.

4 najstrastvenija znaka Zodijaka

Ovnovski Mars podstiče nestrpljenje i brzopletost, a smanjuje kontrolu i toleranciju. Nađete li se pred preprekom, nećete je pokušati zaobići ni preći nego srušiti.

Negativne strane ovog Marsovog položaja biće najizraženije između 22. i 27. februara. U tim se danima njegova borbena i preduzimljiva energija može pretvoriti u grubu i rušilačku.

Kardinalni znakovi – tempirane bombe

Najskloniji nasilju, bilo verbalnom ili fizičkom, biće kardinalni znakovi – Ovan, Rak, Vaga i Jarac. Najmanjem će riziku biti izloženi Lavovi i Vodolije.

Oko 5. marta, pre nego što napusti znak Ovna, Mars će ponovo pokazati svoju konstruktivnu i stvaralačku stranu. To će za mnoge biti prilika da prepoznaju pozitivne promene koje su uzrokovali svojim odvažnim naporima.

Oni koji su u februaru odoleli iskušenju neobuzdane destrukcije, početkom marta biće obuzeti ponosom zbog značajnih ostvarenja.

tportal.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

5 × five =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.