Kvadrat Marsa u Vodoliji i Urana 8. aprila 2020: Ovaj aspekt želi da sruši svaki oblik ograničenja i nametnutih pravila. Baš ono čemu se ne nadate sada bi moglo da se dogodi
Kvadrat Marsa u Vodoliji i Urana 8. aprila 2020: Ovaj aspekt želi da sruši svaki oblik ograničenja i nametnutih pravila. Baš ono čemu se ne nadate sada bi moglo da se dogodi

Mars u Vodoliji ulazi u izazovni aspekt s Uranom, pa bi naredna dva do tri dana mogli da osetite povećani nemir i razdražljivost.

Možda će nam teže padati mirovanje i izolacija.

Svaki oblik ograničenja i nametnutih pravila ovaj aspekt želi da sruši. Naprosto ne podnosi da mu iko ili išta oduzima slobodu, piše astrolog Julijana Oremović.

Buntovni smo.

Reagujemo naglo, pa i nepromišljeno. Lako je ući u konflikt. Nemojte učiniti odmah ono što vam padne na pamet. Pričekajte malo. Dopustite da vam ta ideja malo legne, da se nagoni primire. S odmakom ćete shvatiti da je bilo bolje što ste se suzdržali od nagle reakcije. Suzdržavanjem ćete učinili uslugu sebi, možda i drugima jer sebi dopuštate da bolje vidite, jasnije shvatite i tako izbegnete i nepotreban sukob.

Javlja se snažan poriv da se pomaknemo s mesta, nešto učinimo drukčije. Ovaj nas aspekt poziva da izađemo iz zone komfora i usudimo se da budemo drukčiji, inovativni, slobodni, nekonvencionalni.

Pitanja vezana uz novac, hranu, prijateljske odnose, električne aparate, struju, egzistenciju, ostvarenje planova mogu biti na udaru neočekivanih promena i intenzivnih iskustava.

Mogućnost neočekivanih događaja je izvesna, baš ono čemu se ne nadate ovih dana bi moglo da se dogodi.

Nešto što je bilo pod pritiskom želi da se isprazni, ispuše, oslobodi. Posmatrajte i šta se događa u vašem telu. Jeste li napeti?

Vežbajte smirenje, meditacija i duboko disanje mogu pomoći.

Budite tolerantni i dajte sebi vremena da sagledate sve strane i aspekte iskustva kroz koje prolazite.

Klonite se nepotrebnih rizika.

Želudac, kolena, vrat i kičma podložniji su smetnjama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.