Ljubavni horoskop za septembar 2017
Ljubavni horoskop za septembar 2017

Ovaj ritual usmerava energiju Majke Meseca na ostvarenje naših snova!

 

Ovaj ritual izvrstan je za oslobađanje od svega što vam predstavlja teret u životu i od čega više nemate nikakve koristi na svom duhovnom putovanju, piše Lovesensa.

Potrebni su vam:

Činija vode

1 bela ili plava sveća

Papir i olovka

Žalfija

Pronađite mirno mesto, idealno je da to bude vaše sveto mesto u domu. Ako je moguće, obezbedite dotok mesečeve svetlosti.

mesec

Zapalite žalfiju i okadite svoju auru i prostor oko sebe dimom. Zapalite sveću i zahvalite se majci Mesecu, vodeći računa da vam činija s vodom uvek bude pri ruci.

Zapišite na papir sve ono što vam više ne koristi na duhovnom putovanju, sve terete kojih želite da se oslobodite. Nabrojite: svoje stavove, emocionalne spone, bolesti, navike, adikcije, ezoterijske veze, i tako dalje.

Kažite naglas čega želite da se oslobodite, pa udahnite duboko i izdišući zamislite kako sve što želite da izbacite iz sebe izlazi iz vas.

Približite polako papir sveći i zapalite ga. Kad više ne budete mogli da ga držite u ruci, spustite ga u vodu. Sačekajte da se raskvase ostaci papira pa ga bacite u baštu ili u šumu. Zahvalite se Mesecu i Univerzumu kad završite ritual.

Ako osećate inutitivno potrebu da ovaj ritual prilagodite sebi, slobodno to učinite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.