Home ASTRO Dva puna Meseca u Vagi tokom sezone Ovna: Njihove mešavine energija će...

Dva puna Meseca u Vagi tokom sezone Ovna: Njihove mešavine energija će nas oboriti s nogu, na ovaj ili onaj način

107
0
MESEČEVE MENE ZA 2020.  kada će biti pun i nlad mesec u 2020. Mesečev kalendar i lunarne faze
MESEČEVE MENE ZA 2020.  kada će biti pun i nlad mesec u 2020. Mesečev kalendar i lunarne faze

Sezona Ovna traje od 21. marta do 20. aprila, stoga ćemo videti vrlo zanimljivu pojavu vrlo brzo. Tokom sezone Ovna videćemo 2 puna Meseca, a oba će biti u Vagi. Ova dva puna Meseca u Vagi doneće intenzivne energije s kojima mnogi od nas možda nisu upoznati. Prvi pun Mesec biće 21. marta, a drugi 19. aprila.

Tokom tog razdoblja Ovan i Vaga zajedno će raditi na stvaranju osećaja mira i odlučnosti. Svi znamo da će mart biti jedna luda vožnja s Merkurom koji će biti retrogradan i još mnogo toga, ali ako odbijete da mu dopustite da uzme najbolje od vas, možete iskoristiti ono što će doći. Snaga punog Mjeseca u Vagi biće ispunjavajuća. Čak i u najgorim trenucima mnogi od nas će se osećati kao da smo sila s kojom treba računati. Videćete druge onakvima kakvi uistinu jesu i radije koristite svoj um umesto srca kada bude trebalo da donesete neke odluke. Važno je zapamtiti da, iako želite da budete pošteni, to ne žele svi. Ova dva puna Meseca će sve razvlačiti u suprotnim smerovima. Ili ste krenuli prema nečemu ili ste zaglavili u kolotečini, nema između. Prvi pun Mesec će doneti ozbiljnu mešavinu energija koju će drugi poništiti, piše Awareness act. Ne idite na duga putovanja tokom sezone Ovna i zaista se potrudite da sprečite nesporazume koliko god to bilo teško u datim okolnostima. Dok ste možda očekivali nekoliko pozitivnih meseci, to trenutno ne stoji u kartama. Svi ćemo se suočiti s puno emocionalnog nemira dok te energije stvaraju magiju u našim životima. Svi mi ćemo biti oboreni s nogu, na ovaj ili onaj način.
Dva puna Meseca u Vagi tokom sezone Ovna: Njihove mešavine energija će nas oboriti s nogu, na ovaj ili onaj način
Tokom svega toga možete osećati potrebu za odbrambenošću i zbog toga bi mogli biti mnogo kritičniji prema drugima. Potrudite se da to držite pod kontrolom i ne dopustite da vaše emocije preuzmu glavnu reč. Biće mnogo obrta i okreta, ali ako ste u mogućnosti da sve izbalansirate, na kraju će sve biti u redu. Ova dva puna Meseca biće zbunjujuća i zaista će vas izbaciti iz vaše zone udobnosti, ali ako se svi budemo suočavali sa stvarima na pravi način, sezona Ovna će nam ponuditi mnogo inspiracije. Samo zato što se stvari ne odvijaju kako ste očekivali, to ne znači da na kraju neće ispasti dobro. Budite strpljivi i pozitivni, sve će sesti na svoje mesto kada bude vreme. Svaki pun Mesec donosi period pun intenziteta. Oni mogu delovati na način da donesu puno pozitivnosti u naše živote. Nemojte trošiti energiju pred sobom. Ako dopustite da dobro koje dolazi zaista radi za vas, ništa vas ne može zadržati. Čak i u najgorim trenucima zapamtite da vas ovaj Svemir neće dovesti do nečega što ne možete podneti. Ako ste dovedeni do toga, možete to svladati. Izvucite najbolje što možete iz ova dva puna Meseca i zaista ćete cvetati. atma.hr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.