Venera u Strelcu

Poslednji mesec u godini je definitivno poprilično uzbudljiv, ali i haotičan period sa astrološkog stanovišta. Već smo pisali oo vladavini retrogradnog Merkura, i to sve do 22. decembra, a ono što takođe ima potencijal da izazove d raznorazna komešanja, i to na ljubavnom planu jeste ulazak Venere u znak Strelca.

U nastavku svi detalji o velikim promenama na ljubavnom planu za vaš horoskopski znak tokom decembra koje donosi Venera u Strelcu.

Strelci su optimisti i veliki avanturisti – svetski putnici kojima je dom ceo svet. Istraživačkog i stvaralačkog duha, željni novih saznanja i novih poduhvata, ali ono što je ključna reč koja opisuje stanje njihovog duha jeste sloboda – sloboda da vole, i da nikad ne skrivaju svoja osećanja. Uzevši to u obzir, ulazak Venere kao planete ljubavi u Strelca definitivno znači ogromne promene, koje će mnogima obeležiti kraj ove godine.

Kako bismo mogli da objasnimo značaj ovim promena, napomenimo da je Venera u prethodnom periodu delimično bila pod uticajem Škorpije, zbog čega su mnogi imali problema sa iskazivanjem svojih osećanja, pa su ih radije držali u tajnosti nego pokazivali, bilo rečima ili delima.

Stoga, ulazak Venere u Strelca, čija će vladavina trajati sve do samog kraja decembra, kada će planeta ljubavi preći u znak Jarca, održaziće se na ljubavni život svakog horoskopskog znaka.

Već smo napomenuli da Strelac simbolizuje slobodu (ne u smislu da neko želi da bude sam, ili da okonča vezu u kojoj je, već da želi da voli nesputano iu slobodno), pa će doći do čitave ekspozije emocija, odnosno svako od nas će konačno imati hrabrosti da shvati svoja osećanja i da ih bez bojazni pokaže.

Venera u Strelcu

Šta to znači? To znači da je je tokom decembra sve moguće. Ukoliko je vaš odnos sa nekim već duže vreme u znaku toplo-hladno igre, spremite se da konačno skinete maske. Iskrenost, izjave ljubavi, i oslobađanje emocije bez obaziranja na druge, odnosno na njihove mišljenje, doneće vašem horoskopskom znaku konačno onakvu ljubav o kakvoj ste uvek maštali. Takođe, ovde se ne radi o prolaznim romansama, jer Venera u znaku Strelca znači potencijal za ozbiljnu vezu!

Upravo u vezi sa tim, vrlo su verovatne velike promene i za one koji se već nalaze u ozbiljnim vezama – na samom kraju ove godine možete očekivati da će se konačno desiti ogroman pomak, što može značiti onaj veliki korak koji ste dugo čekali. Moguće je da će vas vaš partner konačno zaprositi, čak i ako se tome ne nadate, ili će vam možda predložiti da počnete da živite zajedno. Naravno, zbog Venere koja će biti na polju Strelca, i vi ćete biti potpuno otvoreni po pitanju emocija, pa ćete se, ukoliko volite, bez dileme odlučivati na tako važne korake.

Sve u svemu, tokom preostalih dana u decembru, sve nas čeka prava eksplozija osećanja, i to je ono što treba iskoristiti i oberučke prihvatiti jer se radi o sasvim iskrenim izlivima emocija, koje nisu sputane nikavim predrasudama ili bilo kojim drugim faktorima koji mogu da sputaju vašu ljubav.

Jednostavno, prligrlite ove promene koje vam donosi Venera u znaku Strelca.

mogujatosama.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.