Poznati astrolog otkriva: Kada će se epidemija završiti i šta nas čeka nakon toga? Šokantne astro prognoze od marta 2020. do 2025. godine!
Poznati astrolog otkriva: Kada će se epidemija završiti i šta nas čeka nakon toga? Šokantne astro prognoze od marta 2020. do 2025. godine!

U utorak, 16. jula u 23.30 odviće se delomično pomračenje Meseca na 24 stepenu Jarca. Simbolika Jarca u Zodijaku vezana je uz naše profesionalne ambicije, sposobnost za preuzimanje odgovornosti, često je i simbol prošlosti, uticaja roditelja, kao i postavljanja i ostvarenja životnih i poslovnih ciljeva. Mesec u Jarcu je ozbiljan, suzdržan, nepoverljiv, emocije se pokazuju oprezno i tek kada se osećamo sigurno.

Šta možemo očekivati od ovog pomračenja u velikoj meri zavisi od toga gde se odvija u ličnom horoskopu, ali s obzirom na vrlo intenzivne planetarne uticaje koji će je pratiti, izgledno je da nas ona poziva na dubinsku osećajnu transformaciju, dakle otpuštanje svih onih osećanja koji nas bole, tište, čine okovanima i onemogućenima u stvaranju boljih životnih okolnosti, piše astrolog Julijana Oremović.

Reč je o sazrevanju i odrastanju. Shvatanju da sve što sada imamo u svom životu smo sami iskreirali i da nam nije kriva sudbina, viša sila, Bog, partner, majka, otac… Mi smo ti koji u svakoj sekundi svog života imamo priliku da kažemo– e sad je dosta. Ovo hoću, ovo mi ne treba!

S odlukom započinje put prema boljem životu.

Pomračenje nas može i bolje upoznati sa sopstvenim strahovima i nesigurnostima, s nasleđem i uverenjima koje smo povukli iz porodice, a koji danas utiču na naše izbore, pa možda nismo srećni u ljubavi, na poslu ili u odnosu s decom.

Sunce u Raku i Mesec u Jarcu takođe pozivaju na pronalaženje ravnoteže između karijere i privatnog života.

Budući da će na pomračenje uticati Saturn i Pluton koji će biti tu, u blizini – možda nešto treba pustiti iz svog života da bi nam bilo lakše da ostvarimo ono što nam je potrebno.

Dobro je postaviti jedan novi cilj. I krenuti prema njemu malim koracima.

Osloboditi se osećaja krivice.

Shvatiti šta i ko manipuliše nama, odnosno s kim ili čim mi manipulišemo.

Ponašamo li se opsesivno, kompulzivno? Vrtenjem u začaranom krugu, nećemo daleko stići. Potrebno je prerezati pupčanu vrpcu s tom situacijom, osobom ili problemom.

Delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019: Najviše će uticati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve u znaku ili podznaku
Delimično pomračenje Meseca u Jarcu 16. jula 2019: Najviše će uticati na Ovnove, Rakove, Vage i Jarčeve u znaku ili podznaku

Ova pomračenje vas može pozvati i na pronalaženje mira s onim što je bilo. Jesu li vaša očekivanja realna? Možete li oprostiti?

Moguće su intenzivne emocionalne reakcije ili potreba da se učvrstimo na pozicijama moći, bez obzira je li reč o privatnom ili poslovnom životu jer smatramo da tako sve imamo pod kontrolom. Ali to je iluzija. Jedina sigurnost koju možemo ustoličiti je ona koju razvijamo u sebi i koja živi unutar nas.

Nije isključeno da na površinu izađu i neke tajne, nešto što je potisnuto ili skriveno, a sve nas vodi prema novim uvidima i, ako tako odlučimo prema dugoročnoj i kvalitetnoj promeni. Šta ćemo sa svime time učiniti, ne zavisi od pomračenja već od nas samih. Ono samo ukazuje, upire prstom i suočava. Ostalo je na nama.

S obzirom na poziciju Venere koja se nalazi u blizini severnog Mesečevog čvora i nasuprot Saturna, nešto bitno se može promeniti i u našem ljubavnom životu.

Nekad ovaj aspekt može doneti prekid lošeg odnosa, nekad i pokušaj povratka bivše ljubavi, ali najizglednije je da će na površinu izbaciti neke naše nesigurnosti i strahove koji nas sprečavaju da živimo ljubav kakvu priželjkujemo. U novim ljubavnim počecima može biti primetna razlika u godinama, neko može biti zauzet ili emotivno nedostupan. Možda vam u život i dođe osoba koja će vam olakšati proces separacije od prošlosti ili vam pomoći da objektivnije sagledate svoju ulogu u odnosu. A uticaj Neptuna može stvoriti jedan novi zanos, novu nadu i shvatanje da postoji izlaz iz svega što nam se događa. Pitanje je samo želimo li promenu ili se držimo starih i poznatih uloga koje nas sprečavaju da rastemo i ostvarujemo bolje za sebe.

Ovo pomračenje Meseca najviše će uticati na pripadnike kardinalnih znakova, Ovna, Raka, Vage i Jarca, kao i na one koji imaju podznak u tim znakovima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.