Blizanci, srećan vam rođendan! Ovo su vaši najbolji periodi za ljubav i posao u 2020. godini
Blizanci, srećan vam rođendan! Ovo su vaši najbolji periodi za ljubav i posao u 2020. godini

Dragi Blizanci, srećan rođendan! Sunce će biti u Vašem znaku od 20. maja u 15:50 po našem vremenu, i tada počinje mesec slavlja za Blizance!

S obzirom na to da je Venera retrogradna u Vašem znaku, a da će Merkur biti isto retrogradan od 18. juna do 11. jula, očekujte preispitivanja do kraja juna, vraćanja na stare ljubavi i na probleme iz prošlosti, ali moguća su neka pomirenja. Bitno je da smislite kako da se bolje organizujete dok traju ti aspekti, da ne biste bili haotični, piše astrolog Jovana Vilimonović za mondo.rs.

Imaćete više energije od jula, pa sve do kraja godine. Mogući su povećani novčani izdaci ove godine, ali ćete nekako izaći na kraj sa svim obavezama i troškovima.

POSAO

Finansije će biti jako bitne do kraja ove godine, a sledeće godine ćete se više posvetiti obrazovanju. Ove godine ne bi trebalo ništa da započinjete tokom jula i oktobra meseca, kao i tokom februara sledeće godine. Tada je vreme za završavanje obaveza. Tada nisu dobri aspekti ni za potpisivanje nekih dokumenata ili započinjanje nekih poslova. Budite odgovorniji u tim mesecima da bi Vam sve išlo mnogo lakše kasnije. Do decembra meseca trebalo bi da sredite svoje finansije, da ne uzimate kredit ili pozajmljujete novac drugima.

Od decembra meseca ćete više da se posvetite usavršavanju, obrazovanju, čitanju. Želećete više da putujete i istražujete svet, iako ćete možda imati neke manje blokade što se toga tiče, naročito finansijski od februara do aprila, pa ne morate da planirate neka bitna putovanja baš tada.

Kurs, fakultet, učenje novog jezika – sve to je preporuka za Vas od decembra ove godine do sledećeg juna.

LJUBAV

Ove godine ćete biti strastveniji nego inače, a što se ljubavi tiče, nemojte da preterujete u zahtevima prema partneru. Bitno je da se napravi kompromis. Ipak, imajte u vidu da se možete vraćati na neke stare ljubavne priče od jula do decembra, a onda Vas to više neće zanimati.

Od decembra meseca ćete želeti da se zaljubite i da uživate u ljubavi, ali ćete bar da znate da u tom odnosu imate sve što ste ikad želeli. Preko interneta, prijatelja ili neke grupe ljudi je moguće novo bitno poznanstvo.

Ako ste srećni u vezi, ne zapostavljajte partnera i ne uskraćujte mu strasti, jer će to biti okosnica dobrog odnosa ove godine. Ne dozvolite drugima da Vam se mešaju u vezu, a ovo naročito važi od decembra meseca. Bitno je da ne upadne odnos u kolotečinu, nego da Vam bude zanimljivo i da se stalno nešto dešava. To će da održi ljubav i strast. Moguće su rasprave sa partnerom u martu i aprilu mesecu.

ZDRAVLJE

Tokom jula se nećete osećati baš najbolje. Provedite više vremena na svežem vazduhu. Jačajte imunitet. Do kraja godine možete da budete napetiji, a sledeće će pritisak da popusti. Nađite neki sport kojim možete da se bavite da biste izbacili višak energije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.