Astrološki tranziti do kraja 2020. godine: U središtu promena su ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona, ovo je početak nove ere
Astrološki tranziti do kraja 2020. godine: U središtu promena su ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona, ovo je početak nove ere

U tranzitima do kraja 2020. nema ničega lakog, ali oni takođe sadrže snažnu silu! Vreme je da se zapitate šta treba da otpustite ili odbacite kako biste napravili mesta za ono što je zaista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni izazovi kako kolektivno ulazimo u eru u kojoj se Jupiter i Saturn udružuju u vazdušnim znakovima na kraju godine.

Ova je godina početak nove astrološke ere. Kao i kod bilo kojeg procesa rađanja, biće prisutne i porođajne muke kako bi mogao da se dogodi novi život.

U tranzitima do kraja 2020. godine nema ničega lakog, ali oni takođe sadrže snažnu silu. Aktivno potvrđivanje uloge koju želite da igrate u oblikovanju sveta koji dolazi, testovi s kojima ćete se suočiti pomoći će vam da razvijate nove nivoe unutrašnje snage kao i nove veštine koje ćete deliti s drugima.

U središtu promena su ciklusi Jupitera, Saturna i Plutona. Godina je započela sjedinjenjem Saturna i Plutona u Jarcu, a završava konjukcijom Saturna i Jupitera u Vodoliji, dok se Jupiter ujedinjuje s Plutonom tri puta između tih događanja.

Uticaj Plutona na Jupiter i Saturn će izvući probleme s društvenim strukturama kojima je potrebna inovativna reforma, naročito uključivanje globalne ekonomije i sistemskog ugnjetavanja.

Biće društvenih nemira, kao i vitalnih promena koje će biti potrebne za prilagođavanje privatnih odnosa. O kakvim se god promenama radilo, njihov intenzitet će se povećati kada se Mars stacionira retrogradno u Ovnu 9. septembra.

Poznati ruski astrolog Pavel Globa predviđa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje neviđena sreća do kraja 2020. godine

Sporogoreća retrogradna vatra Marsa će biti dominantna tema poslednjeg kvartala godine jer će retrogradni Mars formirati snažne kvadratne aspekte sa Saturnom, Plutonom i Jupiterom u Jarcu pre nego što se stacionira direktno 13. novembra. Iako retrogradni periodi Marsa mogu biti u vezi s frustrirajućim blokadama u motivaciji, unutrašnji fokus Marsa takođe kreira potencijal ponovnog poravnavanja s vašim najdubljim unutrašnjim žudnjama.

Godina 2020. će završiti s dramatičnim zaključcima s pomračenjem Meseca u Blizancima 30. novembra nakon koje sledi pomračenje Sunca u Strelcu 14. decembra koja će postaviti prostor za dugoočekivanu konjukciju Jupitera i Saturna u prvom stepenu Vodolije u solsticiju Jarca.

Kako konjukcija Jupitera i Saturna 21. decembra takođe formira pročišćavajući kvadratni aspekt s Uranom u Biku, opustiće tenziju koja se gradila tokom godine između smrti starih formi i rođenja novih aspiracija.

Vreme je da se zapitate šta treba da otpustite ili odbacite kako biste napravili mesta za ono što je zaista bitno, budući da će se ukazati nepredviđeni potencijali i izazovi kako kolektivno ulazimo u eru u kojoj se Jupiter i Saturn udružuju u vazdušnim znakovima na kraju godine.

atma.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.