Home ASTRO Astrologija je predvidela korona virus: Saznajte kakve veze imaju Jupiter u Jarcu...

Astrologija je predvidela korona virus: Saznajte kakve veze imaju Jupiter u Jarcu i susret Saturna i Plutona sa svetskom pandemijom

315
0
Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020. Izazovni aspekti Jupitera u drugoj polovini znaka Jarca.
Jupiter u jarcu do 18. decembra 2020. Izazovni aspekti Jupitera u drugoj polovini znaka Jarca.

Od poljuljanih finansijskih tržišta do međunarodnih ograničenja putovanja do korona virusa koji tek treba da se obuzda – evo šta su zvezde još prošle godine rekle za trenutna dešavanja u svetu, ali i celu 2020. godinu.

U knjizi objavljenoj u novembru 2019. godine astrologija je zbog položaja planeta za 2020. godinu predvidela mnogo onoga što se odvija danas, a sve je krenulo istorijskom konjukcijom Saturna i Plutona 12. januara u znaku Jarca. U pitanju je znak koji je vladar politike i ekonomije. Ove dve planete u Jarcu su se prvi put poravnale od 1518. godine, a zajedno su već od kraja decembra 2019. i u tom položaju su se nalazile sve do kraja februara 2020. Upravo ovaj događaj definisaće ovu godinu do samog kraja.

Saturn i Pluton će uzdrmati ekonomiju, donoseći skrivene pretnje

U knjizi je pisalo da je globalna ekonomija možda izložena opasnostima i da sledi pogoršanje. Inače, ovaj događaj naziva se i “crni labud” u astrologiji jer remeti svu poznatu statistiku, perspektivu, berzu, predstavlja apsolutno iznenađenje za ceo svet. Kina, iz koje potiče korona virus, sedište je globalne proizvodnje, a čim virus prestane finansije će rezultirati “desetinama milijardi dolara izgubljenog rasta samo tokom ovog tromesečja”. Virus će uticati na svaku naciju i njihovu ekonomiju.

Prvi slučaj korona virusa otkriven je kada je Jupiter ušao u Jarca

Nezgodan položaj za ovu planetu je upravo u Jarcu. Prvi slučaj je u Vuhanu u Kini otkriven 1. decembra kada se Jupiter, planeta putovanja i razmene, spremala da završi tromesečnu posetu svom matičnom znaku Strelcu. Već 2. decembra Jupter je prešao u “pad” (oslabljeni položaj) , prešao u znak Jarca, pridruživši se istorijskoj konjukciji Saturna i Plutona u istom znaku. Efekat prisustva Jupitera mogao je delovati poput opuštajućeg ventila na sve ono što je bilo ugušeno ili skrivano – uključujući i korona virus.
Astrologija je predvidela korona virus: Saznajte kakve veze imaju Jupiter u Jarcu i susret Saturna i Plutona sa svetskom pandemijom
Astrologija je predvidela korona virus: Saznajte kakve veze imaju Jupiter u Jarcu i susret Saturna i Plutona sa svetskom pandemijom

Saturn i Pluton se sreću u vreme rata ili ekonomske krize

Saturn i Pluton susreću se na svakih 33 do 35 godina, ali u različitom znaku Zodijaka. Potrebno je gotovo 3 veka da se sretnu baš u istom znaku kao što je to sada bio slučaj. Poslednja konjukcija Plutona i Saturna bila je 8. novembra 1982. godine i to baš u vreme jedne kratke recesije. I ranije je u istoriji dolazilo do ekonomskih padova ili ratova kad god bi se ove dve planete ujedinile. Podsetimo, na samom početku Prvog svetskog rata Saturn i Pluton su se radzvojili i protezali sve do sledeće konjukcije 1947. godine, koja je poravnala planete s krajem Drugog svetskog rata. Takođe. 16. novembra 1914. godine Federalne rezerve započele su sa radom pošto su se Saturn i Pluton (obe su bile u retrogradnom hodu) ujedinile u Raku. Neposredno pre toga svet je potresla ekonomska recesija, a budući da je preteći rat pretio globalnim tržištima, investitori su izvukli svoje vredonosne čekove u zamenu za novac i zlato. To je dovelo do neviđenog gašenja londonske berze za pet meseci, a američke za četiri. Šest nedelja tokom avgusta i početkom septembra 1914. godine – pošto su se Saturn i Pluton ponovo našli u konjukciji, skoro svaka berza na svetu je bila zatvorena.

Bioterorizam i godina Belog metalnog pacova

Godina Pacova počela je 24. januara 2020. godine na Kinesku Novu godinu, a čudno je bilo što se korona virus prvobitno povezivao sa članom iz porodice glodara – šišmišem. Odakle zapravo potiče korona virus? Sa lukavim pomračenjem Plutona, koji je karakterističan za tajnost, ne čudi što su se sve teorije izmešale.

Da li je ovo akt bioterorizma, kako mnogi sada nagađaju?

Budući da je Pluton vladar podzemlja u konjukciji sa Saturnom u istom znaku, Jarcu koji vlada korporativnim i vladinim interesima, to će verovatno zauvek ostati tajna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.