Home ASTRO Astro prognoze za vikend: Pozitivni aspekti Merkura s Plutonom i Jupiterom doprinose...

Astro prognoze za vikend: Pozitivni aspekti Merkura s Plutonom i Jupiterom doprinose pozitivnom rešavanju nekih problema

83
0
Dnevni horoskop za 14. maj 2020: Nova ljubav za Lava, Vagi se vraćaju problemi iz prošlosti, Blizanac se odlično oseća
Dnevni horoskop za 14. maj 2020: Nova ljubav za Lava, Vagi se vraćaju problemi iz prošlosti, Blizanac se odlično oseća

Pozitivni aspekti Merkura s Plutonom i Jupiterom doprinose pozitivnom rešavanju nekih problema. Stvari se pokreću, vidimo jasnije okolnosti u svom životu. Sada možemo da promenimo ono sa čime nismo zadovoljni. Komunikacija je protočnija i dublja.

Lakše se sporazumevamo jedni s drugima. Razumemo, čujemo, vidimo… Dani pred nama dobri su za putovanja, boravak u prirodi, za uživanje u stvarima koje nas raduju, piše astrolog Julijana Oremović. Nova poznanstva i kontakti, poruke koje primamo, informacije koje dolaze do nas mogu nas obogatiti i dati nam nova saznanja. Reči imaju moć, koristite ih odgovorno.

Merkur u Blizancima od 11. maja 2020: Saznajte kakve promene donosi svakom horoskopskom znaku

Um je obojen bojama optimizma, širimo vidike, ulazimo u produktivne i korisne razgovore. Imate li neku želju koju biste hteli da ostvarite, pokušajte, krenite s vizualizacijom. Neka se igra ostvarenja odvija u vašem umu i propratite ceo proces s osećanjima zadovoljstva i zahvalnosti. Verujte da je moguće. Uživajte u predstojećim danima! I ne dajte nikome i ničemu da vas na tom putu omete ili ograniči.
Kosmos im šalje veliki test: Ova 3 horoskopska znaka imaće problema na emotivnom polju do kraja maja 2020. godine

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.