Važno je da u ovom periodu odmerite svaku reč, odluku i gest, bez obzira pričamo li o ljubavnom životu, profesionalnom projektu ili društvenim događanjima. Uvek imajte na umu dugoročne posledice i setite se pređašnjih grešaka koje ne bi želeli da ponovite.

U ovom periodu poželjni atributi su profesionalizam, odgovornost i sposobnost razrade dugoročnih strategija. Nemojte se osećati obavezni da rešite sve probleme odjednom, u istom danu. Budući da Mars puno vremena provodi u svom domicilu (a biće to i kroz retrogradan hod), sve što sada preduzmemo mora proći kroz određene faze i definisanje tokom narednih meseci. Zato se nemojte žuriti!

Mars – Hiron konjunkcija između 12. i 16. jula 2020. godine ukazuje na frustracije i starije probleme koje ponovo mogu isplivati na površinu, iako smo na njih odavno zaboravili ili smo mislili da su rešeni. Ovu energiju konjunkcije sada možemo iskoristiti kako bi postali svesni rana koje bude agresivan samoobrambeni mehanizam. Možemo naći put isceljenja, ako uzmemo i druge u obzir. Nemojte ni pomisliti na to ako vi patite da i drugi moraju patiti.

Društveni i ljubavni život dobijaju podršku od Marsa (u Ovnu) i Venere (u Blizancima). Čak i oni najsramežljiviji među nama izaći će iz svog oklopa i postaće otvoreniji i hrabriji, te će im se ukazati prilike za nova poznanstva.

Mars – Venera duo donosi i dobre vesti za one koji su u vezi i koji će rutinu uspeti da pretvore u zanimljive situacije, pa i trenutke flertova.

Istovremeno, oni koji su posesivni ili zavisni o nekome, neće se osećati dobro, jer je ovo period povoljan za one odnose i veze u kojima partneri jedno drugom daju dovoljno prostora i slobodu razmišljanja.

tarot-horoskop.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.