Dnevni horoskop za 12. novembar 2019.
Dnevni horoskop za 12. novembar 2019.

Jesen 2019. godine verovatno će početi konstruktivno jer će na nebu zaživeti lotos planeta u zemljanim znacima. To će mnoge upućivati na dobre prilike, a posebno u konkretnim preduzimanjima.

Najbolje će se osećati Device, Bikovi i Jarčevi, ali i mnogi drugi znakovi prepoznavaće lepe prilike za razvoj bilo u poslu, bilo u nekoj njima važnoj delatnosti.

Tokom oktobra, pomalo će doći do izražaja i određene prepreke jer će tranziti po Vagi kvadrirati planete u Jarcu, pa će biti prolaznih suočavanja s autoritetima ili pak natezanja oko tema koje su možda već bile dogovorene. Biće potrebno sve proanalizirati još jednom, kako bi se doneo konačan stav.

Vrlina koja će tada biti najviše na ceni je strpljenje, jer objektivno, neće se događati ništa strašno, ali će unutrašnji doživljaji (u zavisnosti od pojedinačnih natalnih karti) kod nekih biti blago ili više neprijatni.

Jedna vrsta kolotečine ili osećaj stagnacije moguć je zbog neskladno postrojenih planeta, ali sve je to samo prolaznog karaktera, pa ako istrajete i malo pričekate, sve će polako početi dolaziti na svoje mesto.

Možda se to neće pokazati baš odmah, jer će Merkur od 1. do 21. novembra biti retrogradan, pa će neke poruke ili informacije kasniti ili izostati, ali uvažavajući zbrku koju donosi retrogradni hod neomiljene planete, stvari će se ipak razvijati.

Nakon lepog i poletnog početka jeseni, zatim napetog ali ne i dramatičnog nastavka, novembar će doneti toliko potrebno osveženje i nadu u lepše sutra, jer će planete iz Škorpije biti potpomognute ne samo onim iz Jarca (Saturn, Pluton), nego i Neptunom iz Riba, a kad u isti znak (Škorpiju) 20. novembra uleti i Mars, to će sve akcije postati jasno usmerene, putevi za ostvarenje željenih ciljeva otvoreniji.

Astro prognoze za jesen 2019: Ova 3 horoskopska znaka biće najveći miljenici planeta
Astro prognoze za jesen 2019: Ova 3 horoskopska znaka biće najveći miljenici planeta

Povremenu zbrku davaće opozicioni Uran iz Bika, ali uz stabilnost planeta iz Jarca sve će se prevazilaziti radom, trudom i mudrošću.

Najvažnija promena u tranzitima dogodiće se početkom decembra kad (3.12.) Jupiter pređe u znak Jarca. Strelci će sabirati plodove prethodne godine, a pred Jarčevma (i ne samo njima, nego takođe i pred ostalim zemljanim znacima, a onda i vodenim) otvoriće se sasvim nove perspektive, dok će njihova vera u bolje sutra jačati iz dana u dan.

Decembar će doneti stelijum planeta u Jarcu (Jupiter, Saturn, Pluton) skladno povezanih s Neptunom u Ribama, kao i Uranom u Biku, pa će mnogi dobiti priliku krenuti u ostvarivanje svojih snova na konkretan način.

Treba naglasiti da su trigoni u zemljanim znacima vrlo povoljni za posao, a kako su povezani i s nekim vodenim elementima, u istoj temi neće izostati ni kreativnosti, ideala, kao ni mašte.

Venera će tokom ove jeseni neprekidno biti u uobičajenom direktnom hodu i proći znakove od Vage do Jarca (znači tranzitiraće Vagu, Škorpiju, Strelca i Jarca), a koje će znakove oplemeniti svojom prisutnošću i pomoći im da zrače lepotom i možda nekom lepšom ljubavnom prilikom.

Jesen će (bez eklipsi i bez većih promena tranzita ako izuzmemo ovaj poslednji, Jupiterov), biti uglavnom očekivana, mirna i tokom nje nastaviće se procesi koji su već počeli, a najviše tokom letnjih pomračenja.

Ono što se tada otvorilo, jesenji dani će samo usmeravati dalje.

ehoroskop.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.