Astro prognoze u vladavini Bika: Trigon Sunca i Saturna povoljnije utiče na smanjenje epidemije korone a konjukcija Urana i Sunca stvara nepohodnost promene ali i diktatorske tendencije
Astro prognoze u vladavini Bika: Trigon Sunca i Saturna povoljnije utiče na smanjenje epidemije korone a konjukcija Urana i Sunca stvara nepohodnost promene ali i diktatorske tendencije

Šta možemo očekivati u periodu Bika?

Period znaka Bika po pravilu karakteriše potreba za samozaštitom koja se može očitovati u potrebi za većim sticanjem novca, vrednost možete videti samo u onome što posedujete, što je čvrsto, opipljivo, tako da možete težiti gomilanju materijalnih stvari, hrane i novca jer sada morate biti svesni svega onoga što imate što vam može dati sigurnost. Dakle, izražen će biti osećaj vlasništva. S obzirom na nastalu situaciju prouzrokovanu pojavom virusa COVID19 sve gore nabrojano može biti još više naglašeno jer mnogi sada ne rade i briga za egzistenciju i način sticanja novca će vas okupirati. Bez obzira na nastalu situaciju ne gomilajte hranu! Možete preterivati sa kuvanjem i konzumiranjem hrane što se može očitovati viškom kilograma s obzirom na nekretanje. Dakle, finansije će vam u ovom periodu biti od ključnog značaja.

Imaćete otpor prema promenama i nećete biti spremni da rizikujete u bilo čemu, posebno ne u finansijama, pogotovo sredinom maja kada Sunce ne bude više u konjunkciji sa Uranom. Mnogi od vas neće biti spremni na kompromis, jer je Bik tvrdoglav, nefleksibilan, nepopustljiv i radi po svom. Trenutno je Sunce u Biku u konjunkciji sa Uranom pa će Bikovi imati manje strpljenja i mogu impulsivnije reagovati. Bikovi će lakše prihvatati promene koje su pred njima, piše astrolog Milena Marić.

Sunce koje predstavlja našu vitalnost i imunitet, dakle povezano i sa našim zdravljem u globalu, ima egzaktan polukvadrat sa Neptunom što je nepovoljno kada su infekcije i zaraze u pitanju. Ipak, polukvadrat se smatra sporednim aspektom koji slabije deluje. Saturn, signifikator bolesti, je u separacionom kvadratu sa Suncem. Ovaj aspekt narušava naše zdravlje i imunitet ali s obzirom na separaciju ovaj aspekt manje deluje nego ranije pa situacija je za nijansu nešto bolja ali još uvek zabrinjavajuća. Ovaj aspekt nepovoljno utiče na sve one koji imaju probleme sa kičmom i srcem.

Konjunkcija Sunca sa Uranom ukazuje na neka naučna istraživanja povezana sa zdravljem i stvara neophodnost promene ali donosi i mnoge diktatorske tendencije kako bi održali svoje društvene statuse i primenili nove vakcine. Bez obzira što je mlad Mesec 23.4. u konjunkciji sa Uranom i povoljan za naučna istraživanja i novine ali Mlad Mesec u konjunkciji sa fiksnom zvezdom Sharatan prirode Mars-Saturn je jako nepovoljno znamenje iako je sam po sebi mlad Mesec povoljan .

Nešto bolja situacija je u maju kada će Sunce biti u trigonu sa Plutonom i Jupiterom i u sekstilu sa Neptunom. S obzirom, da će tada Jupiter biti u separacionoj konjunkciji sa Plutonom je mnogo povoljnija situacija jer maksimum zaraza je bio kada je Jupiter bio u egzaktnoj konjunkciji sa Plutonom i daje masovna stradanja. Ova konjunkcija je povoljna kada je u pitanju duhovno lečenje i sticanje novca, u bankama ima mnoštvo novca ali dok je ova konjunkcija bila i u aplikacionoj konjunkciji sa Saturnom pojavio se virus jer Jupiter uvek daje ekspanziju dobru ili lošu zavisi od aspekata. Ipak, s obzirom da su ove 3 planete retrogradne potreban je oprez i dalje iako je situacija mnogo bolja nego u aprilu. S obzirom da će tada Mars u Ribama biti u kvadratu sa Merkurom a Merkur u Blizancima u kvadratu sa Neptunom u Ribama što je “školski primer” upale pluća oprez sve do samog kraja maja kada će Sunce će biti u trigonu sa Saturnom što povoljnije utiče na zdravlje, čak i za starije osobe. Sve ipak zavisi kako ove tranzitne planete utiču na vaše natalne pozicije i kuće jer ako ovi tranziti idu preko vaše 1, 6, 8 ili 12 kuće budite oprezniji.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.