ASTRO

Astro prognoze od 19. do 26. septembra 2016: Nedelja zanimljivih ljubavnih susreta, novih početaka i velikih pobeda

Astro prognoze od 19. do 26. septembra 2016: Spremite se za nedelju prelepih ljubavnih susreta, promena i važnih odluka. Otkrijte šta vas još očekuje ove sedmice…

 

Ove sedmice Merkur kreće direktno, a Sunce i Venera menjaju znak i ulaze u Vagu (Sunce) i Škorpiju (Venera). Pored ovih velikih planetarnih promena, tu je i Venerin ljubavni sekstil sa Marsom, pa očekujte interesantne ljubavne susrete. Ipak, glavni akter svih događaja biće Merkur, koji ima vrlo intenzivan trigon sa Plutonom, piše Profesionalna astrologija.

Jedan se dešava u sredu, kada je Merkur stacionarno retrogradan, a drugi je u petak kada je stacionarno direktan. Ovo je vrlo jak znak koji će uticati na stanje misli, kretanja i komunikaciju. Budite budni tih dana. Velike su promene pred vama i jako je važno izabrati prave momente i povući prave poteze.

zena

Sedmica započinje Mesecom u Biku i Venerom koja pravi sekstil sa Marsom. Prvog i drugog dana čula će vam biti pojačana. Materijalni znak Bika od vas će tražiti konkretne, ali vrlo jasne i jednostavne stvari. Promenite garderobu, izađite u neki restoran sa domaćom hranom ili se počastite omiljenim slatkišem. Jupiter u Vagi možda je već probudio pojačanu želju za slatkišima, pa su slatke brige na pomolu.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ovo nisu dani za post i odricanje, zato napravite presedan i razveselite Veneru. A baš tamo gde se ona veseli i Bik raduje (Mesec u Biku) vas čeka ljubavni susret (Venera sekstil Mars), pa se sa njim upustite u uživanje. Ova dva dana takođe su dobra za transakcije novca, rešavanje nekih starih finansijskih problema, kao i plaćanje računa. Za pregovore o novcu ili novom poslu sačekajte kraj ove nedelje ili bolje sledeću. Jupiter već uveliko putuje znakom partnerstva, pa ovaj period posvetite rešavanju odnosa.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.