ASTRO

Astro prognoze do kraja aprila 2019: Kada Merkur i Venera pređu u znak Ovna krajem druge dekade meseca, videćemo šta tačno želimo i krenućemo tim smerom

Mesec je krenuo u novi ciklus 5. aprila i pravi konjunkciju sa Suncem na 15. stepenu Ovna. To je vreme za početak novih projekata i planova, ali neće ići sve tako glatko.

Sunce i Mesec formiraju kvadrat sa Saturnom iz Jarca, koji uz to ima uz sebe i uticaj Plutona i Južnog mesečevog čvora. Ko ili šta će ovde sada prevagnuti, zavisiće od toga kolike su vam hrabrost i upornost, piše astrolog Ana Mandić za Astro portal.

Jedna strana bi krenula u potpuno nešto novo, dok druga strana vuče i govori da treba ostati po starom. Tu se i javlja unutrašnji konflikt strahova i nesigurnosti, koji se često ispoljavaju prema spolja u obliku raznih životnih situacija.

Tako ćemo ovih dana imati testiranje naše snage i volje. Jesmo li dosledniji sebi ili drugim uticajima, i koliko? Jesmo li spremniemo da rušimo mostove i ostavimo sve za sobom? Jesmo li spremni da krenemo u neki novi poduhvat i držimo se cilja, koliko god to teško bilo? Imamo li hrabrosti da učinimo neku ludost, da bismo se maknuli od situacija koje nam više ne služe?

S obzirom da je još uvek Merkur u Ribama, blizu Neptuna, a sada se tom društvu približava i Venera uz Mars, koji je ušao u znak Blizanaca, možda će nam sada biti teško da konkretizujemo plan i put kojim želimo ići, jer bismo mi u ovom trenutku želeli sve i to na način da ide lako.

Skloni smo sanjarenjima o nekoj boljoj i lepšoj budućnosti, a ponekad bi u tome mogli i preterivati, jer kada taj period prođe mogli bismo shvatiti da nije sve tako lako i onako kako smo si mi baš u glavi zamislili.

Astro prognoze do kraja aprila 2019

Merkur će napustiti Ribe 18. aprila, a Venera 21. aprila, te će oboje ući u vatreni znak Ovna pa će od tog perioda biti lakše čisto da vidimo šta tačno želimo i krenemo tim smerom, dok nam se poslednja dva meseca činilo sve kao da plovimo u magli. No sada ćemo konačno moći da prionemo konkretnom poslu i pokrenućemo neke nove stvari u našim životima.

Ipak, Mars će tokom celog aprila kao i polovinom maja šetati kroz znak Blizanaca, pa bi mogao da donese raštrkanu energiju. Tako bismo mogli da se istovremeno bavimo s više stvari, a da na kraju ništa konkretno ne učinimo, baš zato jer želimo da budemo svugde u toku pa nam je fokus raspršen. Jedan dan bismo hteli jedno, a drugi dan drugo pa osobama koje su inače prilično fiksne ovakva energija bi mogla doneti frustracije i stres.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Energija spoljnih planeta je pak prilično usporena i fiksna pa ih možete osetiti u zavisnosti od područja gde vam sedaju u vašoj karti. Moguće da ćete je osetiti na način koji vas tera na dubinske promene. No one se dešavaju polako, ponekad i ispod površine, stavljajući ispred vas prepreke kako biste ih prešli i prihvatili kao učitelje na svom putu razvoja.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.