Dnevni horoskop za 28. februar 2020
Dnevni horoskop za 28. februar 2020

Mesec je krenuo u novi ciklus 5. aprila i pravi konjunkciju sa Suncem na 15. stepenu Ovna. To je vreme za početak novih projekata i planova, ali neće ići sve tako glatko.

Sunce i Mesec formiraju kvadrat sa Saturnom iz Jarca, koji uz to ima uz sebe i uticaj Plutona i Južnog mesečevog čvora. Ko ili šta će ovde sada prevagnuti, zavisiće od toga kolike su vam hrabrost i upornost, piše astrolog Ana Mandić za Astro portal.

Jedna strana bi krenula u potpuno nešto novo, dok druga strana vuče i govori da treba ostati po starom. Tu se i javlja unutrašnji konflikt strahova i nesigurnosti, koji se često ispoljavaju prema spolja u obliku raznih životnih situacija.

Tako ćemo ovih dana imati testiranje naše snage i volje. Jesmo li dosledniji sebi ili drugim uticajima, i koliko? Jesmo li spremniemo da rušimo mostove i ostavimo sve za sobom? Jesmo li spremni da krenemo u neki novi poduhvat i držimo se cilja, koliko god to teško bilo? Imamo li hrabrosti da učinimo neku ludost, da bismo se maknuli od situacija koje nam više ne služe?

S obzirom da je još uvek Merkur u Ribama, blizu Neptuna, a sada se tom društvu približava i Venera uz Mars, koji je ušao u znak Blizanaca, možda će nam sada biti teško da konkretizujemo plan i put kojim želimo ići, jer bismo mi u ovom trenutku želeli sve i to na način da ide lako.

Skloni smo sanjarenjima o nekoj boljoj i lepšoj budućnosti, a ponekad bi u tome mogli i preterivati, jer kada taj period prođe mogli bismo shvatiti da nije sve tako lako i onako kako smo si mi baš u glavi zamislili.

Astro prognoze do kraja aprila 2019

Merkur će napustiti Ribe 18. aprila, a Venera 21. aprila, te će oboje ući u vatreni znak Ovna pa će od tog perioda biti lakše čisto da vidimo šta tačno želimo i krenemo tim smerom, dok nam se poslednja dva meseca činilo sve kao da plovimo u magli. No sada ćemo konačno moći da prionemo konkretnom poslu i pokrenućemo neke nove stvari u našim životima.

Ipak, Mars će tokom celog aprila kao i polovinom maja šetati kroz znak Blizanaca, pa bi mogao da donese raštrkanu energiju. Tako bismo mogli da se istovremeno bavimo s više stvari, a da na kraju ništa konkretno ne učinimo, baš zato jer želimo da budemo svugde u toku pa nam je fokus raspršen. Jedan dan bismo hteli jedno, a drugi dan drugo pa osobama koje su inače prilično fiksne ovakva energija bi mogla doneti frustracije i stres.

Energija spoljnih planeta je pak prilično usporena i fiksna pa ih možete osetiti u zavisnosti od područja gde vam sedaju u vašoj karti. Moguće da ćete je osetiti na način koji vas tera na dubinske promene. No one se dešavaju polako, ponekad i ispod površine, stavljajući ispred vas prepreke kako biste ih prešli i prihvatili kao učitelje na svom putu razvoja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.