Dnevni horoskop za 4. april 2020.
Dnevni horoskop za 4. april 2020.

U predstojećim danima očekuje nas nekoliko markantnih planetarnih konstelacija koje će uticati na naše postupke i izbore.

Venera se 20. aprila našla na poslednjem stepenu znaka Riba što donosi nove spoznaje ili uvide koji su vezani uz neposrednu prošlost. To će nam omogućiti da lagano počnemo da zatvaramo neka stara poglavlja, posebno ona koja se tiču ljubavi i odnosa, piše astrolog Julijana Oremović. Osećamo da je došlo vreme da od nečega odustanemo…

Idućeg dana, 21. aprila Venera se smestila se na početni stepen Ovna i sugeriše novi početak. Još ne znamo kuda će nas put odvesti, ali osećamo u sebi tu snagu i odvažnost da krenemo napred. Venera će u Ovnu boraviti do 16. maja, pa bi to razdoblje moglo biti prepuno naglih odluka vezanih uz ljubav. S ovom Venerom nema čekanja. Sve se odvija dosta brzo, impulsivno. Vode nas nagoni. Doživljavamo privlačnost na prvi pogled i odmah počinje osvajanje. Sve je strastveno, vatreno. Ali kako nešto može brzo da započne, može se isto tako i brzo da se okonča. Nema stabilnosti. Ovan nije mesto na kojem se Venera najbolje snalazi, pa ljubavne priče i odnosi možda neće imati onaj kvalitet koju tražimo. Ali oni koji vole avanturu i izazove, doći će na svoje.

U idućih par dana Venera će se suočiti i s Kironom, a taj aspekt već sad možemo osetiti, sve tamo otprilike do 25. aprila. Otvaraju se neka bolna mesta, ranjivi smo, strahovi jačaju, naročito oni od odbacivanja, neprihvatanja, kritike. Bojimo se napuštanja, možda se ne osećamo voljeno, možda ne znamo da izrazimo ljubav. Nije nam lako da se suočimo sa svojim slabostima, ali to je je sada nužno za naše dobro, u ime bolje budućnosti. Nešto nas može zaboleti ili povrediti. Moguće je da prelako odustajemo, odlazimo. Venera i Kiron mogu doneti udaljavanje u odnosima, ali nas i podsetiti na naše emotivne rane koje smo duboko zakopali. Pogledajte u njih, osnažite ih, krećite se dalje uprkos njima. Nemojte delovati iz nesigurnosti, straha ili ljutnje. Pričekajte da se vrtlog nemira slegne. Pod ovim aspektom nekad pomažemo drugima, sa željom da zapravo pomognemo sebi ili da dobijemo potvrdu sopstvene vrednosti.

“Hrabrost počinje kad se pokažemo i dopustimo biti viđeni.”
Brene Brown

20. aprila započela je vladavina Bika. Vreme je da nešto utemeljimo, stvorimo, izgradimo. Možda više energije ulažemo u finansijsku stranu života, ali isto tako tražimo sigurnost, pouzdanost, stabilnost. Nagle promene nas uznemiravaju, iako su one više nego moguće kada se Sunce susretne na istom stepenu s Uranom oko 23. u mesecu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.