Ako se dečak ili devojčica rode u godini Vatrenog Petla, očekujte mališana sa vrlo živahnim i radoznalim temperamentom!

Snažna radoznalost i prirodni optimizam karakteristike su koje će obeležiti ličnosti rođene u 2017. godini, tvrde stručnjaci za kineski horoskop, piše Lovesensa.

U godini Vatrenog Petla rodiće se mnogo lidera, osoba sa snažnim organizacionim sposobnostima, veštih komunikatora ali i karaktera sa “čvrstom rukom”.

Kako da najbolje odigrate roditeljsku ulogu ako ste tata ili mama malog Petla, kako da mu pomognete u školi i u odnosima s drugarima?

Od najranijih dana, mali Petao neće trpeti da se dosađuje ijednog trenutka. Uz radoznalost, optimizam i živahan temperament, pokazaće vrlo brzo i spremnost da sve oko sebe organizuje, pa i da uređuje kome pripadaju koje igračke. Ako je okružen braćom i sestrama, ubrzo će postati sudija pri svakom sporu – on je taj koji odlučuje ko je “dobar” a ko “nevaljao”.

Druželjubivost je neupitna osobina malih Petlova, ali uočićete da najviše voli da bude s drugarima onda kad sam izabere vreme, mesto i način druženja. Zato je važno da podstičete toleranciju i skrećete mu pažnju na najlepše trenutke s prijateljima.

Okružite svog mališana rođenog u znaku Petla knjigama, enciklopedijama i atlasima – ustanovićete vrlo brzo da nema granica njegovoj intelektualnoj radoznalosti. I u školi će biti disciplinovan đak, vrhunske koncentracije i spremnosti za učenje, s tim što neće biti lako obuzdati spremnost na šalu i razne smicalice.

Biće to dete koje poštuje raspored obaveza i razume značenje reči “ne”, vodiće računa o svojim stvarima i domaćim zadacima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.