Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.
Horoskop za retrogradni Mars i Merkur u sezoni Vage od 22.9. do 22.10. 2020.

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Portal Lavlja kapija aktivira se svake godine 8. avgusta, nosi energiju numerološkog niza 8-8, događa se kada je Sunce u Lavu i zvezda Sirijus u usponu. Kombinacija ovih energija otvara galaktički portal nazvan Lavlja kapija i donosi jedinstvene energetske vibracije koje utiču na energiju svakog od nas, piše Lovesensa.

U numerologiji niz brojeva 8-8 ima visoko spiritualno značenje. Broj 8 predstavlja beskonačnost, moć, mudrost i visoku svest, a kada se spoji sa još jednom 8, čini numerološki čistač energije. Zato je 8. avgust dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju.

Lavlja kapija nije samo povezana sa numerologijom, već i sa astrologijom. Događa se kada je Sunce u Lavu , odnosno tokom vladavine Lava i kada je zvezda Sirius u rastu.

Sirius je jedna od najvežih zvezdi na nebu i poznata je pod imenom Spiritualno Sunce. Ona označava veliku istinu i mudrost. U drevnom Egiptu, uspon Siriusa poklapao se sa poplavom Nila. Na ovo su gledali kao na dar prosperiteta i plodnosti, toliko su poštovali Sirius, čak su i uskladili svoje piramide sa usponom ove zvezde.

Tokom otvaranja portala Lavlja kapija, uloga zvezde Sirius je da nas probudi, skine senke sa očiju i jasno nam pokaže istinu.

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija:

8. avgusta 2020. otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i isceljenje rana na srcu
8. avgusta 2020. otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i isceljenje rana na srcu

1. Isceljenje rana na srcu – Veruje se da portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru i tako pomaže da stare rane zacelimo i zatvorimo. Konačno imamo energije da se oslobodimo tuge kojokm dugo opterećujemo vlastito srce.

2. Buđenje intuicije – Naša intuicija biće pojačana, pa ćemo lakše možći da donesemo odluke i zaključke. oslonite se na svoj unutrašnji glas.

3. Znakovi i smernice – Kroz meditaciju, vizualizaciju i snove možete dobiti odgovarajuće znakove i smernice na svom životnom putovanju. U pronalaženju mudrosti i boljoj svesti pomaže energija zvezde Sirijus.

4. Osećaj slobode – Ovo je jedan od najlepših darova koje nam otvaranje Lavlje kapije donosi. Otpuštate sve okove uverenja, iluzija i normi – spremni ste da živite i delujete kroz svoju pravu prirodu.

5. Mir – Energija zvezde Sirijus je mirna i pomaže vam da pročistite um, dušu i telo. Zato se preporučuje da 8. avgust provedete u prirodi i meditaciji .

6. Kreativnost – ovo je idealan trenutak da pokrenete novi projekat ili unapredite svoj trenutni poslovni poduhvat. Očekuje vas talas kreativnih ideja, iskoristite ga.

7. Bliskost i otvorenost – ovo je trenutak kada se pokazuju emocije. Očekuju vas prijatna osećanja i ponovna bliskost sa dragim ljudima. Moguće je da se u vašem životu pojavi osoba koja će ubrzo postati glavni predmet vaše pažnje.

Važno je da na ovaj datum kreirate jasnu nameru šta želite da ostvarite i iskoristite ovu jedinstvenu energiju za lično ostvarenje!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.