ASTRO

8. avgusta 2020. otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i isceljenje rana na srcu

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija!

Portal Lavlja kapija aktivira se svake godine 8. avgusta, nosi energiju numerološkog niza 8-8, događa se kada je Sunce u Lavu i zvezda Sirijus u usponu. Kombinacija ovih energija otvara galaktički portal nazvan Lavlja kapija i donosi jedinstvene energetske vibracije koje utiču na energiju svakog od nas, piše Lovesensa.

U numerologiji niz brojeva 8-8 ima visoko spiritualno značenje. Broj 8 predstavlja beskonačnost, moć, mudrost i visoku svest, a kada se spoji sa još jednom 8, čini numerološki čistač energije. Zato je 8. avgust dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju.

Lavlja kapija nije samo povezana sa numerologijom, već i sa astrologijom. Događa se kada je Sunce u Lavu , odnosno tokom vladavine Lava i kada je zvezda Sirius u rastu.

Sirius je jedna od najvežih zvezdi na nebu i poznata je pod imenom Spiritualno Sunce. Ona označava veliku istinu i mudrost. U drevnom Egiptu, uspon Siriusa poklapao se sa poplavom Nila. Na ovo su gledali kao na dar prosperiteta i plodnosti, toliko su poštovali Sirius, čak su i uskladili svoje piramide sa usponom ove zvezde.

Tokom otvaranja portala Lavlja kapija, uloga zvezde Sirius je da nas probudi, skine senke sa očiju i jasno nam pokaže istinu.

Evo kojih 7 stvari možete očekivati kada se otvori portal Lavlja kapija:

8. avgusta 2020. otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i isceljenje rana na srcu

8. avgusta 2020. otvara se portal Lavlja kapija: Dan kada se energije prepliću, menjaju i pročišćavaju a donosi slobodu i isceljenje rana na srcu

1. Isceljenje rana na srcu – Veruje se da portal Lavlja kapija aktivira srčanu čakru i tako pomaže da stare rane zacelimo i zatvorimo. Konačno imamo energije da se oslobodimo tuge kojokm dugo opterećujemo vlastito srce.

2. Buđenje intuicije – Naša intuicija biće pojačana, pa ćemo lakše možći da donesemo odluke i zaključke. oslonite se na svoj unutrašnji glas.

3. Znakovi i smernice – Kroz meditaciju, vizualizaciju i snove možete dobiti odgovarajuće znakove i smernice na svom životnom putovanju. U pronalaženju mudrosti i boljoj svesti pomaže energija zvezde Sirijus.

4. Osećaj slobode – Ovo je jedan od najlepših darova koje nam otvaranje Lavlje kapije donosi. Otpuštate sve okove uverenja, iluzija i normi – spremni ste da živite i delujete kroz svoju pravu prirodu.

5. Mir – Energija zvezde Sirijus je mirna i pomaže vam da pročistite um, dušu i telo. Zato se preporučuje da 8. avgust provedete u prirodi i meditaciji .

6. Kreativnost – ovo je idealan trenutak da pokrenete novi projekat ili unapredite svoj trenutni poslovni poduhvat. Očekuje vas talas kreativnih ideja, iskoristite ga.

7. Bliskost i otvorenost – ovo je trenutak kada se pokazuju emocije. Očekuju vas prijatna osećanja i ponovna bliskost sa dragim ljudima. Moguće je da se u vašem životu pojavi osoba koja će ubrzo postati glavni predmet vaše pažnje.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Važno je da na ovaj datum kreirate jasnu nameru šta želite da ostvarite i iskoristite ovu jedinstvenu energiju za lično ostvarenje!

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.