Dnevni horoskop za 7. januar 2019.
Foto: freepik.es

U petak, pre nego što Sunce uđe u znak Jarca, pokušajte da stavite tačku iza nekih otvorenih poglavlja svog života.

Rešite neke obaveze koje dugo vučete za sobom i odlažete.

Pokušajte se malo osvrnuti unatrag i pogledajte šta ste sve postigli, bližimo se kraju godine.

Dobro je napraviti retrospektivu postignuća i uspeha, ali i s blagoslovom pogledati na krizne situacije. Bile tu s nekim razlogom, imamo priliku iz njih izvući neke spoznaje i lekcije, piše astrolog Julijana Oremović.

Nije problem grešiti, problem je kad se spotičemo stalno na iste prepreke. Tada ne napredujemo, već se vrtimo u začaranom krugu nesvesti i neće biti bolje.

Dakle, osvrnite se unatrag pre nego što uđemo u zimsku kratkodnevnicu koja započinje 21.12. u 23 sata i 23 minuta i zahvalite sebi na snazi, požrtvovnosti i izdržljivosti.

Ova godina nije bila jednostavna, verujem da je mnogima donela velika iskušenja i zahtevne promene. Ali sve u službi boljeg života. Nismo žrtve života, već oni koji ga stvaraju.

U svemu vam može pomoći i pozitivan uticaj Merkura i Jupitera u znaku Strelca koji je već sad na snazi, a njihov bliski susret odvijaće se na sam pun Mesec 22.12.

U petak, 21.12. započinje sezona vladavine Jarca. S njim gradimo strukturu, vrednost, usmereni smo na nova postignuća. Početak je zime, pa u duhu razumnog i praktičnog Jarca konzerviramo energiju.

Na isti dan Venera je u predivnom aspektu s Neptunom, budi se idealizam, romantika, čežnja za ljubavlju, potpunim spajanjem s voljenom osobom.

Saosećajnost je naglašena, srce se otvara, spremniji smo da damo i primimo ljubav. Uživajte u muzici, igri, zabavi, umetnosti, humanitarnim aktivnostima. Zagrlite one koje volite.

Neka vas inspiracija i srce vode tamo gde želite ići, bez straha i pitanja šta ako…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.