(2020.) Mars u Vodoliji borac za slobodu
(2020.) Mars u Vodoliji borac za slobodu

Mars u Vodoliji borac za slobodu: Od 31. marta 2020 Mars ulazi u slobodoljubiv i buntovan znak Vodolije gde se odmah susreće sa Saturnom.

To nam govori kako ova će eratična Marsova energija morati da se susretne sa disciplinujućim uticajem Saturna. Ko god želi da se sada buni protiv nečega moraće prvo da se buni protiv svojih slabosti u trenucima samoizolacije, tako da ovo nimalo ne deluje lako. za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski.

Veoma je izazovno to što je u to isto vreme na pomolu i eksplozivni kvadrat sa Uranom u Biku, tako da je ovo pravo vreme da se uz krajnji i voljni napor individue suoče sa izvorom onog besa u njima samima koji prenose na okolinu.

Biti strpljivi buntovnik i ostaviti otvorenu pobunu protiv materijalističke nepravde za kasnije je sada jedini imperativ.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!Kasnije, oko 20og aprila ove godine Mars će se primaći sredini znaka i onda će doći u sekstil sa Merkurom u Ovnu što će dati zeleno svetlo da se socijalni problemi i nepravde verbalno lakše argumentuju i iskreno osude.

(2020.) Mars u Vodoliji borac za slobodu
(2020.) Mars u Vodoliji borac za slobodu

Do tada bilo kakvo online kukanje, negodovanje i zapomaganje može biti samo kontraproduktivno po pojedince i društvo.

Zato su sada ključne reči – samačka vežba uz gvozdenu determinaciju, sublimacija besa zbog nezadovoljstva materijalnim i strpljiva priprema za kasnije efikasno argumentovanje i borbu protiv postojećih socijalnih grešaka ili nepravdi.

Srećno!

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.