Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 27. avgust 2019: Nova veza za Škorpiju, Lav uspešan...

Dnevni horoskop za 27. avgust 2019: Nova veza za Škorpiju, Lav uspešan na poslu, Jarac pod velikim pritiskom

60
0
Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.
Aspekti Venere od 25. avgusta do 10. septembra 2020.

Dnevni horoskop za 27. avgust 2019: Lav postiže značajan uspeh na poslovnom planu, Strelac će započeti novu vezu, Ribe mogu da očekuju komplikacije na poslu, piše Stil.

OVAN

Potrudite se da odmah rešavate probleme, istog trenutka kada vam se budu pojavili. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom koja je na neki način misteriozna i tajanstvena. Proverite svoju dioptriju.
Dnevni horoskop za 27. avgust 2019.
Dnevni horoskop za 27. avgust 2019.

BIK

Možete da očekujete povoljan dan za poslovno polje. Pred vama je mnogo srećnih okolnosti. Ukoliko ste u braku, sa voljenom osobom ćete imati neke prepirke tokom današnjeg dana. Povedite računa o stomaku.

BLIZANCI

Moguće je da ste nestrpljivi i da želite da završite određene projekte što pre. Potrebno vam je malo više takta i diplomatije. Očekuje vas jako povoljan dan za nova poznanstva i flert. Bićete zadovoljni. Povećajte unos vitamina.

RAK

Potreban vam je nečiji savet u trenutku u kom niste sigurni kako da postupite. Pred vama je mogućnost da sa voljenom osobom rešite probleme koje ste imali u prošlosti. Moguće su hronične tegobe na polju zdravlja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.