numerologija

Numerološka prognoza za decembar 2019. godine: Četvorku čeka lepa budućnost a devetku veliko ljubavno iskušenje

ČETVORKA

Ovo je mesec završetaka, bilo poslova ili vaših dilema. Ako ne možete da izađete nakraj sa jednom Peticom, pokorite joj svoju volju. Ne insistirajte na onome što nije moguće da se ostvari. Razmišljajte o budućnosti, ne o prošlosti. Stavite tačku na sve što je za vas bio izvor stresa, nerviranja i bilo kakvih dvoumljenja, strahova i neizvesosti. Bićete spremni da prihvatite odgovoran posao, moguće u nekoj stranoj firmi, možda ćete i putovati u inostranstvo ili ćete sretati one koji će vam biti od velike pomoći. Obrazovana, šarmantna i ugledna osoba daće vam na znanje da računa na vas. Imponovaće vam pažnja onih koji su potpuno suprotnog karaktera i uverenja. Bićete toleratni i puni razumevanja za druge.

Numerološka prognoza za decembar 2019. godine: Četvorku čeka lepa budućnost a devetku veliko ljubavno iskušenje

Numerološka prognoza za decembar 2019. godine: Četvorku čeka lepa budućnost a devetku veliko ljubavno iskušenje

PETICA

Ovo bi mogao da bude stresan mesec za vas jer ste veoma ambiciozni. Želećete da se istaknete u poslu ali preterana okupiranost emotivnim problemima, strahovima i sumnjama na momente će vas destabilizovati. Nećete imati utisak da uvek možete da situaciju držite pod kontrolom. Neko će uspeti da vas pridobije svojom dobrotom, osećajnošću i spremnošću da vam se uvek nađe pri ruci. Ako budete u prilici da uđete u neki finansijski aranžman, dobro razmislite da li se rizik isplati. Možete se zaljubiti u nekog ko vam se često nađe pri ruci u poslu. Sada ćete ga gledati drugačijim očima. Skloni ste avanturama i traženju lakih rešenja kada je u pitanju vaš emotivni život.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

ŠESTICA

Ako ste muškarac bićete veoma zaljubljivi i ako ste slobodni, predstoji vam romansa sa izuzetno atraktivnom osobom. Mnogi predstavnici vašeg broja planiraće brak. Ako ste žena pod vlašću ovog broja, bićete spremni da se prilagođavate partnerovim potrebama samo do izvesne mere, samo dok vam se čini da ste prioritet u njegovom životu. Zbog preosetljivosti možete biti skloni raspravama. Finansijska situacija se može značajno popraviti, posebno ako budete u prilici da započnete neki nov posao,u firmi u kojoj uglavnom rade žene ili ukoliko se bavite nekim naučnim istraživanjima, bavite se uslužnom delatnošću ili umetnošću.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.