Home numerologija Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će...

Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će vam se desiti na ljubavnom i poslovnom planu od juna do septembra

102
0
godisnji horoskop za 2022
godisnji horoskop za 2022

Naš broj rođenja određuje ne samo naš karakter, već takođe utiče i na zbivanja u pojedinim periodima života. Tako je tema današnjeg teksta šta nas u odnosu na naš broj rođenja čeka tokom leta 2020. Letnji meseci često označavaju buđenje strasti, nove avanture i nova uzbuđenja, a šta to konkretno znači za vaš broj rođenja,kao i na koji način da izračunate svoj broj, saznajte u nastavku!

Prvo da utvrdimo kako se određuje broj rođenja, kako biste mogli da odredite koji je vaš. Broj rođenja se dobija tako što se sabiraju sve cifre iz datuma rođenja sve dok se ne dođe do one koja je jednocifrena.To je cifra koja nas karakteriše, i koja sa sobom nosi brojna skrivena značenja. A kako će broj rođenja uticati na zbivanja u našem životu, na polju ljubavi, ali i posla i karijere, tokom leta 2020, pročitajte u produžetku, piše mogujatosama.rs.

Jedan

Ovo leto će biti ključno za vas pre svega na poslovnom planu. Moguća je velika promena, koja ipak neće biti nagla već veoma postepena. Ono što je važno jeste da budete skoncetrisani kako biste primetili sve one znake koji mogu biti nagoveštaj jednog takvog zaokreta. Za sve vas kojima je jedinica broj koji vas određuje, letnji meseci tokom ove godine bi konačno mogli doneti pronalazak posla o kom ste oduvek maštali. Ipak, ono sa čim morate da budete oprezni jeste da ne pravite zaokrete tek tako samo da biste promenili posao. Pre nego što se budete odlučivali na takav korak, treba da se uverite da je taj posao zaista ono čime želite da se bavite. U suprotnom, nećete iskoristiti potencijal koji ova promena nosi sa sobom. U odnosu sa drugima, prijateljima, porodicom, moraćete da budet strpljivi i da se suzdržite od mešanja u “tuđe poslove” ukoliko se to od vas ne traži. Lepo je od vas ukoliko želite nekom da pomognete, međutim ukoliko neko tu vašu pomoć ne želi, onda to treba da prihvatite. Na ljubavnom planu čeka vas sve ili ništa! Ukoliko ste u vezi kojom niste zadovoljni, tokom leta biste mogli konačno doneti odluku da raskinete. Takođe, ono što je važno da znate jeste da je svaki ljubavni odnos pun uspona i padova i, i ako to prihvatite, biće vam lakše da se suočite sa svim izazovima.

Dva

Na polju karijere i posla, pred vama su nove mogućnosti! Do izražaja će doći vaša kreativnost i istraživački duh. Treba da ga iskoristite tako što nećete ustuknuti pred izazovima koji se pred vama postavljaju, i tako što ćete hrabro iznositi svoje ideje pred drugima. Letnji meseci će biti period kada će vaš potencijal konačno doći do izražaja nakon dužeg vremena u pravmo smislu te reči. Možete se nadati i većim poslovnim uspesima, kao i unapređenju koja će za vas značiti i finansijsku dobit. Ukoliko iskrsne mogućnost za promenom posla, ni pred tim ne treba da ustuknete.
Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će vam se desiti na ljubavnom i poslovnom planu od juna do septembra
Numerologija za leto 2020: Saznajte kako je datum rođenja odredio šta će vam se desiti na ljubavnom i poslovnom planu od juna do septembra
Ukoliko ste u vezi ili u braku, ono što ćete tokom leta očekivati od vašeg partnera jeste da vam potvrdi i dokaže svoju ljubav. Biće vam važno da vam stalno pokazuje svoja osećanja, i da na taj način eliminišete svoje eventualne nesigurnosti. Ipak, ono što je potrebno da znate jeste da je ujedno važno da i vi svoj odnos sa partnerom postavite kao prioritet u životu ukoliko želite da budete zaista srećni. Ukoliko ste slobodni, očekujte leto puno uzbuđenja i avanture. Ipak, izgledi za otpočijanje neke ozbiljnije veze su slabi.

Tri

Vreme je da konačno donesete neke važne odluke u svom životu, a leto pred nama je za to idealan period i važno je da ga ne propustite! Pre svega je važno da ispoljite svoje ambicije kako biste mogli ostvariti ono što želite. U tom pogledu će za vas biti ključan mesec jul, kada ćete imati priliku da na poslu dokažete koje su sve vaše sposobnosti i veštine. Vrlo je verovatno da će vaša zalaganja biti primećena od strane vaših nadređenih, i da će vam krajem meseca jula biti ponuđena nova pozicija. Ono što je važno jeste da pre nego što je prihvatite dobro odmerite svoje snage i mogućnosti, kako se ne biste uhvatili u koštac sa nečim što ne možete da iznesete. Letnji meseci će takođe biti i period kada treba malo više da se posvetite svojoj porodici, da im pokažete koliko vam je do njih stalo i koliko ih volite. Isto tako ne treba da zaboravite na prijatelje, naročito one za koje u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena. Leto pred vama je vreme kada treba da negujete one odnose koji su vam u životu zaista važni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.