5. Nepar – par – par

Ove osobe odlikuje izvanredna umerenost na emotivnom, duševnom i duhovnom polju, ako i na svim ostalim poljima življenja. Predviđa im se siguran uspeh ukoliko se budu bavili i posvetili prirodnim naukama. Može se reći da su rođeni matematičari i suptilni fizičari, ali da se mogu sa maksimalnim uspehom iskazati i kao svestrani biolozi, posvećeni botaničari, analitični ekolozi.

Oni nikada i ni pod kakvim uslovima ne dozvoljavaju sebi burnu reakciju, bez obzira na određene stvari i pojave koje izlaze iz kruga normalnosti i svrsishodnosti. Deluju kao da ih apsolutno ništa ne iritira. To nije tačno, već oni uspevaju sve i svakoga da dovedu na pravu meru i pravo mesto, pa ne žele da prave nepotrebni cirkus.

6. Par – nepar – par

Spoljašnja hladnoća ovih osoba samo je posledica maksimalne uravnoteženosti, koja omogućava da se u svakoj prilici reaguje britko, hladne glave i krajnje odmereno i primereno.

Posebno im od ruke idu oni poslovi gde se traži organizacija širih razmera. Samo oni su u mogućnosti da znaju u svakom trenu što se događa na kom delu opsežne akcije i uvek imaju pri ruci više spremnih alternativa za svaki problem koji može da iskrsne. Sa lakoćom i nenametljivom spontanošću i sigurnošću znaju da nametnu svoju volju okolini.

7. Par – par – nepar

Ovim osobama je bliži i pristupačniji fizički svet. To posebno dolazi do izražaja ukoliko ove osobe odluče da naprave karijeru kao lekari, hirurzi, psiholozi ili psihijatri. Njihova dijagnostika je fantastična.

Njima kao da je suđeno da pomažu drugima i da pri tome ne vode računa o svojim interesima. Uvek su pri ruci i spremni da pomognu. Nemate popust zato što ste im stari prijatelj, niti lošiji tretman što vas ne poznaju ili su pak sa vama u svađi.

Ova kombinacija daje osobe koje imaju vrlo široko obrazovanje, proisteklo iz još šireg pogleda na svet i fantastičnog uvida i vladanja morem tako raznorodnih područja, pojava i stvari.

8. Par – par – par

Kod ovih osoba naglašava se puna okrenutost zemaljskim stvarima. Ove osobe su svesne svojih nedovoljnih potencijala da same stvaraju umetnička dela na višoj instanci pa se zadovoljavaju praćenjem i poznavanjem umetnosti na najvišem nivou. Retko se sami upuštaju u avanturu umetničkog stvaranja jer su svesni svojih dometa.

Eventualno ih može isprovocirati tuđi, izuzetno nizak umetnički domet i veličanje ispraznosti, pa mogu iz vica da naprave vrlo uspešna i originalna ostvarenja. No ni takva egzibicija ih ne može privući da pogaze svoju svest i poznavanje materije i da se odluče ozbiljnije da se uvuku u ono u čemu što po sopstvenom mišljenju nisu dorasli.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.