Home Ljubavni horoskop LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Vaga se iznenada zaljubljuje, Vodolija neodoljiva, vruć...

LJUBAVNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2018: Vaga se iznenada zaljubljuje, Vodolija neodoljiva, vruć i strastven mesec za Strelca

97
0
Ljubavni horoskop za februar 2018

Ljubavni horoskop za februar 2018: Februar 2018. godine je mesec koji se može činiti dosadan na prvi pogled, jer nema izazovnih aspekata. Ipak, može postati nepredvidljiv zato što Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Vodoliju, kroz znak koji je sam po sebi nepredvidljiv. Sredinom meseca imamo pomračenje Sunca u Vodoliji koje može da donese iznenađenja.

Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa smeštenog u Strelcu i Neptuna smeštenog u Ribama. Ovaj aspekt formira se 17. februara 2018. godine, ali njegov uticaj može se osetiti tokom celog meseca, posebno u drugoj dekadi meseca, piše tarot-horoskop.com. Mars je planeta akcije, a Neptun donosi, između ostalog, iluzije, zbunjenost, nejasnoće i pasivnost. To znači da bi mogli da napravite neke pogrešne, iracionalne poteze o kojima niste promislili, može doći do nesigurnosti, dilema i poteškoća u koncentraciji. Mars može doneti nezgode i skandale, a Neptun sakrivene stvari i zavisnosti, pa bi se mogli suočiti s događajima isprepletenim s lažima, izdajom, alkoholom, drogama, korupcijom,obmanama, prevarom, razotkrivanjem tajni i slično. Sve to može stvoriti veliku buku. Astrološki događaj 15. februara 2018. godine je delimično pomračenje Sunca u Vodoliji. Kao i sva druga pomračenja, i ovo može doneti nešto dobro ili loše. Ovo pomračenje je deo porodice pomračenja Saros 150, s visokim stepenom kreativnosti, povoljna za promociju novih ideja koje su podržane optimizmom i entuzijazmom i ako se njima dobro upravlja, mogu doneti pozitivne promene. Uticaj pomračenja Sunca najjači je oko 15. februara 2018. godine. Ispod navodimo polje uticaja za svaki znak:
Ljubavni horoskop za februar 2018
Ovan – zajednica, grupa, društvo; popularnost, prijatelji, zaštitnici i oni koji vas podržavaju; nade i projekti. Bik – društveni status, ugled, karijera, uspeh, nagrade; nadređeni i autoriteti. Blizanci – putovanja u daleke zemlje, kontakti sa strancima; internet, obrazovanje, kultura i duhovnost. Rak – posao i ulaganja; nasledstvo i pokloni, sponzorstva, nepovratna sredstva i pozajmice. Lav – ljubavni život, brak, parovi; saradnje, dogovori, ugovori, suparništvo, sukobi, sudstvo. Devica – posao i obaveze; podređeni i nadređeni; zdravlje, higijena; kućni ljubimci. Strelac – intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, intervjui, dokumenti, papirologija; putovanja, vozila; sestre, braća, komšije. Jarac – novac, zarada, troškovi, ušteđevina, profit, nekretnine; osećaj vrednosti. Vodolija – telo, pojava, fizički izgled, vitalnost, temperament; život uopšteno. Ribe – tajne akcije i oni koji vas podržavaju tajno, predviđanje, sakrivene opasnosti (neprijatelji, opasne zone, bolesti).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.