Ljubavni horoskop za februar 2018

Ljubavni horoskop za februar 2018: Februar 2018. godine je mesec koji se može činiti dosadan na prvi pogled, jer nema izazovnih aspekata. Ipak, može postati nepredvidljiv zato što Sunce, Merkur i Venera prolaze kroz Vodoliju, kroz znak koji je sam po sebi nepredvidljiv. Sredinom meseca imamo pomračenje Sunca u Vodoliji koje može da donese iznenađenja.

Najznačajniji aspekt u februaru je kvadrat između Marsa smeštenog u Strelcu i Neptuna smeštenog u Ribama. Ovaj aspekt formira se 17. februara 2018. godine, ali njegov uticaj može se osetiti tokom celog meseca, posebno u drugoj dekadi meseca, piše tarot-horoskop.com.

Mars je planeta akcije, a Neptun donosi, između ostalog, iluzije, zbunjenost, nejasnoće i pasivnost. To znači da bi mogli da napravite neke pogrešne, iracionalne poteze o kojima niste promislili, može doći do nesigurnosti, dilema i poteškoća u koncentraciji.

Mars može doneti nezgode i skandale, a Neptun sakrivene stvari i zavisnosti, pa bi se mogli suočiti s događajima isprepletenim s lažima, izdajom, alkoholom, drogama, korupcijom,obmanama, prevarom, razotkrivanjem tajni i slično. Sve to može stvoriti veliku buku.

Astrološki događaj 15. februara 2018. godine je delimično pomračenje Sunca u Vodoliji. Kao i sva druga pomračenja, i ovo može doneti nešto dobro ili loše.

Ovo pomračenje je deo porodice pomračenja Saros 150, s visokim stepenom kreativnosti, povoljna za promociju novih ideja koje su podržane optimizmom i entuzijazmom i ako se njima dobro upravlja, mogu doneti pozitivne promene.

Uticaj pomračenja Sunca najjači je oko 15. februara 2018. godine. Ispod navodimo polje uticaja za svaki znak:

Ljubavni horoskop za februar 2018

Ovan – zajednica, grupa, društvo; popularnost, prijatelji, zaštitnici i oni koji vas podržavaju; nade i projekti.

Bik – društveni status, ugled, karijera, uspeh, nagrade; nadređeni i autoriteti.

Blizanci – putovanja u daleke zemlje, kontakti sa strancima; internet, obrazovanje, kultura i duhovnost.

Rak – posao i ulaganja; nasledstvo i pokloni, sponzorstva, nepovratna sredstva i pozajmice.

Lav – ljubavni život, brak, parovi; saradnje, dogovori, ugovori, suparništvo, sukobi, sudstvo.

Devica – posao i obaveze; podređeni i nadređeni; zdravlje, higijena; kućni ljubimci.

Strelac – intelekt, informacije, komunikacija, pregovori, intervjui, dokumenti, papirologija; putovanja, vozila; sestre, braća, komšije.

Jarac – novac, zarada, troškovi, ušteđevina, profit, nekretnine; osećaj vrednosti.

Vodolija – telo, pojava, fizički izgled, vitalnost, temperament; život uopšteno.

Ribe – tajne akcije i oni koji vas podržavaju tajno, predviđanje, sakrivene opasnosti (neprijatelji, opasne zone, bolesti).

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.