Kada mislite da ste bezbedni, oni tada napadaju i to na najslabije mesto

 

Svaki raskid boli, ali neki ljudi nikako ne mogu da prihvate da su ostavljeni, pišu Stil/Srbija Danas

Kada raskidate sa ovim horoskopskim znacima držite oči otvorene, da vam ne podmetnu nogu.

Bik

Potrudiće se da vam upropasti svaku narednu vezu, a kombinacija tvrdoglavosti i posesivnosti čini ga bivšim iz noćne more.

Znate one filmove u kojima odbačena bivša devojka ili žena stoji s hladnim oružjem iznad glavnog glumca? Da, to je otprilike kako izgleda raskid sa Bikom – ako vas oni ne mogu imati, onda vas niko neće imati.

3 horoskopska znaka koja će raskinuti do 15. aprila 2018.

Blizanac

Ocrniće vas koliko god je moguće! Na početku raskid sa Blizancima izgleda u redu, bez previše drame, a onda se odjednom pojavi “zločesti blizanac” čija je jedina želja da se osveti i pokaže vam koliko ste pogrešili što ste ga izgubili.

U jednom trenutku će se ponašati kao da je sve u redu i predlagati kafu za sledeću nedelju, a u drugom će vaša ulica biti oblepljena posterima s vašom slikom na kojima piše da imate herpes ili sifilis.

Rak

Udara na patetiku i grižu savesti! Rakovi, za razliku od drugih znakova na ovoj listi nemaju zloćkastu crtu, oni su ovde zato što su preosetljivi. Što znači da će raskid sa Rakom biti preplavljen suzama.

Pojavljivaće vam se u kancelariji, stajaće ispod vašeg prozora, slati vam patetične poruke, ostavljati glasovne poruke i nikad vam neće dopustiti da zaboravite koliko ste ih povredili i koliko oni još uvek pate za vama…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.