Venera u Blizancima od 5. do 30. jula 2017

Venera u Blizancima od 5. do 30. jula 2017: Venera je planeta koji u horoskopu opisuje naše ljubavne težnje i aspiracije kao i način kako raspolažemo s novcem. Od 5. do 30. jula boraviće u znaku Blizanaca, pa bi naš ljubavni i finansijski život mogao da dobije nove konotacije.

S blizanačkom Venerom budi se znatiželja, lakše se sklapaju nova poznanstva, flert postaje deo svakodnevice, više nas privlače osobe koje imaju šta da kažu, oni od kojih možemo naučiti nešto zanimljivo ili steći korisne informacije. Negativna strana njenog hoda kroz prostore Blizanaca jest da nismo dosledni, bez razmišljanja se upuštamo u rizične avanture, a nekako nam je i nevera prihvatljivija, piše astrolog Julijana Oremović. Možemo da ‘sedimo’ na dve stolice bez imalo grižne savesti. Evo kako će se njen uticaj odraziti na vaš znak.

OVAN

Očekuju vas zanimljivi susreti u bližem susedstvu i na kraćim putovanjima. Vešto ćete zavoditi rečima, a lako je moguće da putem društvenih mreža upoznate nekog ko će vas privući svojom inteligencijom. Zauzeti će uživati u zajedničkom putovanju s partnerom. Novac vam dolazi iz više izvora, a izvesna je i dobit od honorarnog rada, trgovine, pružanja intelektualnih usluga.

BIK

U partneru tražite vrednost i kvalitete. Ne zanosite se lako velikim obećanjima i slatkorečivim izjavama u čemu je ova Venera majstor. Samce bi mogla privući samosvesna osoba koja prilično drži do svog materijalnog statusa. Zauzeti će s partnerom ući u nove investicije, odlučiti se na zajednička ulaganja i dosta vremena provoditi razgovarajući o poslu i novcu.

Venera u Blizancima od 5. do 30. jula 2017

BLIZANCI

Vaša privlačnost biće neodoljiva. Zračite posebnom energijom koja mami ljude u vašu blizinu. Očekuje vas vrlo intenzivan period u ljubavi. Biće vam zaista teško da napravite izbor, a pažnja će vam biti raspršena na više strana. Odlučite li da se samo dobro provodite, u redu, ali ako tražite nekog za vezu, pazite da vam zbog zanesenosti prevelikom ponudom ne promakne nešto posebno.

RAK

Dosta ćete razmišljati o prošlosti, krićete svoje prave namere, izbegavaćete sve što bi moglo da ugrozi vaš osećajni mir. Lako je moguće da se u vas zagleda zauzeta ili osoba koja je u braku, a razvoj priče zavisiće od vas. Nekima će se javiti bivša ljubav i probuditi sećanja. Budete li očajni zbog nedostatka pravih prilika, imajte na umu da je samo reč o zatišju pred buru koja uskoro dolazi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.