SRCE IM JE UVEK BRŽE OD PAMETI: 4 horoskopska znaka koja se prebrzo zaljubljuju

Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč “polako”, barem ne kad je reč o zaljubljivanju

Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obe strane imati jednaki tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč “polako”, barem ne kad je reč o zaljubljivanju:

Strelac

Iako Strelčevi vole da budu solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više, što brže, zbog čega u očima svog partnera često deluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, Strelčevi će postati još nestrpljiviji.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo – Ovnovi vole i da sve ide tačno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsednuti kontrolom, postaće jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drugačiju percepciju.

SRCE IM JE UVEK BRŽE OD PAMETI: 4 horoskopska znaka koja se prebrzo zaljubljuju

Devica

Device znaju tačno šta žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu šta žele. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučiće se za pasivno-a gresivni pristup i manipulacijom će pokušati da dobiju tačno šta su zamislili.

Lav

Prosečan Lav neće samo hteti da sve ide brzo – to se na neki način i podrazumeva jer Lav očekuje da svi slede njegova pravila.  Ali, kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prethodnih partnera.

index.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.