Ljubavni horoskop

SRCE IM JE UVEK BRŽE OD PAMETI: 4 horoskopska znaka koja se prebrzo zaljubljuju

Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč “polako”, barem ne kad je reč o zaljubljivanju

Kad su veze u pitanju, nerealno je očekivati da će obe strane imati jednaki tempo. Ovi horoskopski znakovi nemaju pojma šta znači reč “polako”, barem ne kad je reč o zaljubljivanju:

Strelac

Iako Strelčevi vole da budu solo, vrlo brzo postanu nervozni ako ne pronađu nekoga za vezu. Jednom kad uđu u vezu, žele što više, što brže, zbog čega u očima svog partnera često deluju neurotično. Ako osoba s kojom su u vezi želi da stvari idu malo sporije, Strelčevi će postati još nestrpljiviji.

Ovan

Ne samo da vole da sve ide brzo – Ovnovi vole i da sve ide tačno onim tempom kojim su oni to zamislili. Opsednuti kontrolom, postaće jako živčani ako shvate da osoba s kojom su u vezi ima malo drugačiju percepciju.

SRCE IM JE UVEK BRŽE OD PAMETI: 4 horoskopska znaka koja se prebrzo zaljubljuju

Devica

Device znaju tačno šta žele i znaju da će to dobiti jedino ako jasno i glasno kažu šta žele. Ako slučajno nemaju dovoljno hrabrosti za snažan stav, odlučiće se za pasivno-a gresivni pristup i manipulacijom će pokušati da dobiju tačno šta su zamislili.

Lav

Prosečan Lav neće samo hteti da sve ide brzo – to se na neki način i podrazumeva jer Lav očekuje da svi slede njegova pravila.  Ali, kompetitivni Lav će očekivati i da mu na dnevnoj bazi govorite koliko je bolji partner od svih vaših prethodnih partnera.

index.hr

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.