Mali ljubavni horoskop za 2022. godinu:
Foto: freepik.es

Venera više nije retrogradna u Blizancima, pa će to da utiče na sve znake. Sve do 7. avgusta će biti u znaku Blizanaca, a u tekstu saznajte kako će se to odraziti na Vas, piše astrolog Jovana Vilimonović za Mondo.

Ovan

Konačno ćete moći da kažete partneru šta Vam sve smeta i šta Vam nedostaje u vezi, a da ne dođe do rasprave. Ako ste slobodni, možete na nekom kraćem putovanju da upoznate zanimljivu osobu. Potrebna Vam je osoba koja je komunikativna, zabavna i možda mlađa od Vas.

Bik

Imaćete podršku voljene osobe za sve što želite da radite na poslu. Konačno ćete da se osećate srećno i voljeno. Ako nemate partnera, dvoumićete se između dve osobe, ali stabilnija osoba je bolji izbor.

Saznajte šta vam Venera u Blizancima donosi u ljubavi: Astro prognoze za polje emotivnih odnosa do 7. avgusta 2020. za svaki znak
Saznajte šta vam Venera u Blizancima donosi u ljubavi: Astro prognoze za polje emotivnih odnosa do 7. avgusta 2020. za svaki znak

Blizanci

Bilo da ste zauzeti ili slobodni, Venera je u Vašem znaku i nema razloga za brigu sve do 7. avgusta. Uživajte u ljubavi, sa partnerom ili bračnim drugom. Ako ste slobodni, konačno ćete uspeti da vidite da li je osoba sa kojom se duže vreme dopisujete za Vas ili ne. Nemojte da sedite na “dve stolice”.

Rak

Postoji mogućnost za tajnu vezu ili avanturu. Ako ste zauzeti nemojte da krijete ništa od partnera, nego se potrudite da budete otvoreni i iskreni jer će to da održi vezu dobrom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.