Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna
Ljubavni horoskop za jun 2020: Fatalan susret za Škorpiju, Jarac osvaja, tajna avantura za Ovna

Ova godina donosi nove zaplete, bar za neke znakove Zodijaka!

Ako je verovati horoskopu i zvezdama, za pojedince će ova godina biti veoma burna– čekaju ih teške odluke i preokreti. Nikada nije lako odlučiti se da li zauvek izbaciti iz života stare ljubavi ili ne, a evo koji znaci imaju aspekte za obnovu starih veza, piše astrolog Jovana Vilimonović.

BIK

Bikovi će moći da biraju između povratka na staro i sigurno ili ulaska u nove priče. Šta je bolje? Uvek novo, ali Bikovi ne vole početke već da sve bude već stabilno i statično. Njima je to jako važno. Dva puta razmislite pre nego što nekome date drugu šansu – zvezde savetuju da sve dobro izanalizirate. Možda je čak bolje da zaplovite u nešto nepoznato.

RAK

Rakovi će biti baš na ispitu ljubavi. Neće biti lako da održe vezu stabilnom, ako nije do sada bilo sve kako treba. Da li će ostati na istom ili ne? Da li će im biti bolji partner kome znaju svaki pokret ili je Raku potrebno još nešto za stabilnost? Ipak, cele godine imaće dosta vremena da misle o svemu tome i da učvrste postojeću vezu ili da nađu nekog za bolju budućnost.

Očekuje ih obnova stare veze: Ova 3 horoskopska znaka pomiriće se sa bivšom ljubavi tokom 2020. godine
Očekuje ih obnova stare veze: Ova 3 horoskopska znaka pomiriće se sa bivšom ljubavi tokom 2020. godine

ŠKORPIJA

Ove godine se mogu više puta vraćati na stare priče. To nije preporuka, ali neće biti lako da se odupru. Ako se pojavi neka osoba iznenada, Škorpije će lako da prekinu postojeću vezu. Ako se predomisle, imaće priliku da se pomire sa bivšim partnerom. Ovo je jedna od stresnijih godina, ali zato treba da se potrude da održe mir koliko je to moguće. Vraćanje na staro nije uvek pun pogodak.

Izvor: mondo.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.