Novo godišnje doba im donosi velike životne promene: Ova 3 horoskopska znaka očekuje veridba tokom jeseni 2019. godine
Foto: freepik.es

Nedavno je počela jesen – nekima lepa, šarena, puna ukusnih plodova, a nekima tmurna, kišovita, hladna. A nekima će ova jesen doneti i neke velike životne promene. Ako si rođena u jednom od ova tri horoskopska znaka, velika je verovatnoća da ćeš se veriti ove jeseni

Zvezde kažu kako će za ova tri znaka jedan veliki san postati stvarnost. Naime, ove će im jeseni postaviti pitanje svih pitanja – i napokon će se zaručiti s ljubavi svog života.

Vodolija

Poslednjih nekoliko godina su veze Vodolija bile poprilično burne. Nakon puno uspona i padova sada je vreme za malo mira. Naime, sve što je vezano uz ljubavni život sada je potpuno harmonično, bez velikih kriza ili iskrica… Sve je u najboljem redu. Zbog toga je konačno vreme za sledeći korak: veridba.

Rak

Žene rođene u znaku Raka od malih nogu sanjaju o velikom venčanju, o savršenom venčanju. Ove jeseni mogli bi da će ti se ostvariti snovi iz detinjstva – čeka te prvi korak prema tome: veridba. Žene rođene u znaku Raka jednostavno znaju kad je partner „onaj pravi“ i neće oklevati ni sekunde kad treba da kažu DA.

Lav

Osobe u znaku Lava trenutno uživaju u skladnoj vezi – sve vezano uz ljubav trenutno je savršeno. Naime, pronašla si konačno partnera svog života i želiš da napraviš sledeći korak. Nakon što ste ovoga leta puno pričali o venčanju i braku, ove će jeseni uslediti dugo očekivana veridba.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.