Nedeljni ljubavni horoskop od 4. do 11. decembra 2016: Po svemu sudeći, biće ovo krajnje interesantna nedelja kad je reč o emotivnim dešavanjima. Nove veze, ali i ljubavne razmirice i nedoumice će zaokupljati pažnju horoskopskih znakova. Pročitajte šta vaš znak očekuje u ljubavi tokom naredne nedelje, pišu Večernje novosti.

OVAN

Sa konjunkcijom Venere i Meseca tokom ovog perioda moguće su pogrešne procene u pogledu ljubavnog raspleta. Nerazumevanje i tenzija koja postoji u komunikaciji sa voljenom osobom trebalo bi da vas pokrene na promene i emotivno zbližavanje. Učinite sve što je potrebno da usrećite partnera.

ljubavni horoskop od 1. do 15. decembra 2016

BIK

Mars, vladar polja partnerstva, sredinom perioda spojiće se sa Mesecom, zbog čega ćete biti emotivniji i zahtevniji prema voljenoj osobi. Neophodno je da napravite emotivnu distancu, jer ste previše osetljivi čak i kada su sitnice u pitanju. Slobodne Bikove očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom na putovanju.

BLIZANCI

Vladar polja partnerstva, iako pokrenut superiornim planetama, sredinom nedelje biće u dobrom aspektu sa Mesecom što nagoveštava nova dešavanja u emotivnom životu. Ovakav aspekt najviše odgovara slobodnim pripadnicima znaka, jer će ući u veoma dinamičan period.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.