Nedeljni ljubavni horoskop od 18. do 25. septembra 2016: Vladavina retrogradnog Merkura do 22. septembra će mnogim pripadnicima Zodijaka pomrsiti konce u emotivnim odnosima – biće mnogo nesporazuma i sukoba, ali s druge strane, pojedini znaci će imati priliku da upoznaju interesantne osobe koje bi uskoro mogle da im postanu partneri. Neophodno je da se primirite dok se Merkur ne vrati u direktan hod da ne bi napravili štetu koju neće biti tako lako popraviti u narednom periodu. Zato otkrijte u kojoj meri su vam ove nedelje zvezde naklonjene u ljubavi.

 

OVAN

Emotivno ste osetljivi, Mesec vas čini izuzetno slabim, što je za predstavnike vašeg znaka netipično. Samim tim aspekti Venere i Jupitera iz sedmog polja, sa ovako postavljenim Mesecom ukazuju na neophodnost adaptacije na nove uslove u vezi. Budite spremni na velike promene, čim se trenutne okolnosti promene.

par

BIK

Mars, planeta koja upravlja vašim poljem braka i emotivnog partnerstva, najzad se dovoljno odvojila od Saturna, pa će doći do poboljšanja u ljubavnom životu. Pritom su Mars i Venera u sekstilnom odnosu što više pogoduje slobodnim pripadnicima znaka, pa su moguća poznanstva sa zanimljivim osobama.

BLIZANCI

Saturn i dalje dominira, zbog čega ste pasivni, što može loše da utiče na odnos sa partnerom, čak i da ga odbije. Tokom ovog perioda trebalo bi da se čuvate monotonije i nepotrebne ljubomore, koje, takođe, Saturn predstavlja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.