Home Ljubavni horoskop NAJBOLJI LJUBAVNIK ZODIJAKA: Tek kad vas ovaj znak uzme pod svoje shvatićete...

NAJBOLJI LJUBAVNIK ZODIJAKA: Tek kad vas ovaj znak uzme pod svoje shvatićete šta je fantastičan seks

2700
0

Seks sa ovim znakom je uvek nezaboravan, a za to postoje i valjani razlozi.

  Lav nije za džabe proglašen kraljem džungle – sa svojim jakim stavom i odvažnošću ostavlja utisak gde god da se pojavi. Ipak, na jednom mestu ume i te kako da se ističe, a to je naravno krevet. Njegove seksualne veštine su na zavidnom nivou, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog čega bi baš on trebalo da bude vaš izbor kada je seks u pitanju.

1. Recite zbogom misionarskoj pozi

Ovo naravno ne znači da Lavovi ne vole misionarsku pozu, čak naprotiv, oni vole sve poze. Sa njim vam nikada neće biti dosadno i monotono.

2. Očekuju najbolje

Ako se on trudi da izgleda dobro i bude na visini zadatka, isto to će očekivati i od vas. Treba da izgledate dobro, da budete dobri u krevetu i da hranite njegov ego kad god imate priliku.

3. Uvek žele još

Lavovi neće biti zadovoljni istim seksualnim iskustvom. Bilo da je u pitanju igranje uloga, korišćenje šlaga ili pozivanje treće osobe, Lavovske seksualne želje ga čine zabavnim partnerom koji bi da eksperimentiše tokom seksa. Nisu stidljivi i nije im problem da imaju maratonske seks partije.
Foto: StockSnap

4. Njihov po malo nadmeni stav može da bude to što će partnera napaliti

Kada dođete u kontakt sa Lavom, znaćete to. Njihova snažna ličnost može da se oseti u celoj prostoriji. Svaka osoba koju možete da primetite na drugom kraju sobe, koja ima “to nešto”, sigurno će biti dobra i u krevetu.

5. Kralj džungle je zver među čaršavima i gde god se zatekne

Lavovi su kraljevi džungle i neće dozvoliti da to zaboravite. Njihova po malo agresivna priroda se ispoljava u spavaćoj sobi, tj. gde god se odlučite za “malo akcije”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.