Seks sa ovim znakom je uvek nezaboravan, a za to postoje i valjani razlozi.

 

Lav nije za džabe proglašen kraljem džungle – sa svojim jakim stavom i odvažnošću ostavlja utisak gde god da se pojavi. Ipak, na jednom mestu ume i te kako da se ističe, a to je naravno krevet.

Njegove seksualne veštine su na zavidnom nivou, a mi vam donosimo nekoliko razloga zbog čega bi baš on trebalo da bude vaš izbor kada je seks u pitanju.

1. Recite zbogom misionarskoj pozi

Ovo naravno ne znači da Lavovi ne vole misionarsku pozu, čak naprotiv, oni vole sve poze. Sa njim vam nikada neće biti dosadno i monotono.

2. Očekuju najbolje

Ako se on trudi da izgleda dobro i bude na visini zadatka, isto to će očekivati i od vas. Treba da izgledate dobro, da budete dobri u krevetu i da hranite njegov ego kad god imate priliku.

3. Uvek žele još

Lavovi neće biti zadovoljni istim seksualnim iskustvom. Bilo da je u pitanju igranje uloga, korišćenje šlaga ili pozivanje treće osobe, Lavovske seksualne želje ga čine zabavnim partnerom koji bi da eksperimentiše tokom seksa. Nisu stidljivi i nije im problem da imaju maratonske seks partije.

Foto: StockSnap

4. Njihov po malo nadmeni stav može da bude to što će partnera napaliti

Kada dođete u kontakt sa Lavom, znaćete to. Njihova snažna ličnost može da se oseti u celoj prostoriji. Svaka osoba koju možete da primetite na drugom kraju sobe, koja ima “to nešto”, sigurno će biti dobra i u krevetu.

5. Kralj džungle je zver među čaršavima i gde god se zatekne

Lavovi su kraljevi džungle i neće dozvoliti da to zaboravite. Njihova po malo agresivna priroda se ispoljava u spavaćoj sobi, tj. gde god se odlučite za “malo akcije”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.