Ljubavni horoskop

Miljenici Venere u Biku: Ova 3 horoskopska znaka očekuje vatromet strasti do kraja maja 2019. godine

ŠKORPIJA

Mnogim Škorpijama će se ukazati prilika za ulazak u dugotrajnu vezu. Škorpije u braku doživeće osveženje u komunikaciji sa partnerom i u odnosu uopšte. Sada možete poraditi na onome što do sada nije funkcionisalo, da definišete zajedničke ciljeve, opustite se i uživate u obostranoj pažnji.

Venera 15. maja 2019. godine ulazi u vašu 7. kuću (kojom i vlada) i pomaže vam pri pronalasku posebnog načina zbližavanja sa voljenom osobom ako do sada stvari među vama nisu funkcionisale najbolje.

Venera – Uran konjunkcija 17. – 19. maja 2019. godine je dobra za dugoročne planove, ali može označavati i vreme u kojem će se neke Škorpije odlučiti za veridbu ili za ulazak u brak.

Ako niste u vezi, može vam se dogoditi da neplanski uđete u vezu s uticajnom osobom ili s osobom koju ćete upoznati preko posla.

U dužim vezama strast će se ponovno rasplamsati, a komunikacija će biti otvorena kada Sunce i Merkur uđu u vašu 8. kuću, 21. maja 2019. godine. Generalno, prolazite kroz vrlo povoljan period za vaš ljubavni život.

Nemojte biti neprilagodljivi, nego zrelo pristupite problemu. Ko je glavni? – igrica je kojoj nema mesta u harmoničnoj vezi. Izbegavajte ucene.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

tarot-horoskop.com

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.