Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine
Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine

Jun je mesec koji označava početak leta, dugodnevnicu i ove godine je period pomračenja, piše Lovesensa.

Odmah nakon letnje dugodnevnice, dolazi do pomračenja Sunca, 21. juna, i donosi nam magičnu energiju da uradimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni i zadovoljni.

Jun će definitivno biti najromantičniji mesec u 2020. godini!

Sa promenama na Mesečevim čvorovima, aktiviranjem ose Blizanci-Strelac dolazi do kolektivnog fokusa na isustvo i verovanje da sve ima svoje uzroke i posledice. Pomračenje Meseca dogodiće se 5. juna i doneće priliku za oslobađanje od toksičnih sistema verovanja koji nisu u skladu sa vašim duhovnim putovanjem.

Venera – planeta odnosa, vrednosti i zadovoljstva – takođe će biti u izazovnom kvadratu sa Neptunom – planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Uticaj ovog aspekta osećaćemo tokom celog juna, pa pripazite da kakve odluke donosite i da čuvajte se zabluda i prevara.

Jun je mesec novih ljubavi, harmoničnih odnosa i romantičnih izbora koji mogu uticati na budućnost!

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine:

Blizanci – ljubav kakvu zaslužujete

Dragi Blizanci, mesec jun za vas predstavlja početak nove ljubavne ere. Sa Severnim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da pronađete ljubav koja vam potpuno odgovara. Jun je mesec u kojem ćete osvestiti svoju vrednost i povratiti samopouzdanje. Retrogradna Venera aktivira vašu kuću lepote i zavodljivosti, pa će vas voditi vetar ljubavi, naročito oko 25. juna. Vreme je da na ličnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomračenja Meseca u znaku Strelca, polako ćete početi da shvatate svoje kvalitete i bićete spremni da otvorite srce za novu ljubav.

Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine
Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Vaga – energija strasti i moćnih emocija

Vaša vladarka Venera usmerava vas tokom juna na polju ljubavi. Želećete da proširite lične horizonte i istražite nepoznato. Jun vam donosi nove mogućnosti, a pomračenje Meseca u znaku Strelca aktiviraće vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa, jasnoće i perspektive. Fokusirajte se na ličnu radost i zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Kada Mars uđe u znak Ovna, 27. juna, osetićete nalet erotske energije i vitalnosti u sektoru emotivnih odnosa.

Vodolija: Dodatni ste koketni i blistavi sa karizmom

Predivna Venera usmerava vas kroz vašu ekspresivnu kuću ljubavi, kreativnosti, autentičnosti i strasti i pruža vam dodatno poverenje u ljubav. Pomračenje Meseca u znaku Strelca doneće snažan napredak u vašoj 11. kući odnosa i prijateljstva. Crvena planeta Mars ulazi u znak Ovna i prelazi preko vaše treće kuće komunikacije i saradnje, i iznenadiće vas moćnom energijom. Iako može doneti male izazove, Mars u Ovnu može izazvati vrtoglavu privlačnost sa osobom iz kruga bliskih prijatelja. Dopustite da vam se ljubav dogodi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.