Ljubavni horoskop

Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine

Jun je mesec koji označava početak leta, dugodnevnicu i ove godine je period pomračenja, piše Lovesensa.

Odmah nakon letnje dugodnevnice, dolazi do pomračenja Sunca, 21. juna, i donosi nam magičnu energiju da uradimo i ostvarimo nešto u čemu smo strastveni i zadovoljni.

Jun će definitivno biti najromantičniji mesec u 2020. godini!

Sa promenama na Mesečevim čvorovima, aktiviranjem ose Blizanci-Strelac dolazi do kolektivnog fokusa na isustvo i verovanje da sve ima svoje uzroke i posledice. Pomračenje Meseca dogodiće se 5. juna i doneće priliku za oslobađanje od toksičnih sistema verovanja koji nisu u skladu sa vašim duhovnim putovanjem.

Venera – planeta odnosa, vrednosti i zadovoljstva – takođe će biti u izazovnom kvadratu sa Neptunom – planetom iluzija i univerzalne ljubavi. Uticaj ovog aspekta osećaćemo tokom celog juna, pa pripazite da kakve odluke donosite i da čuvajte se zabluda i prevara.

Jun je mesec novih ljubavi, harmoničnih odnosa i romantičnih izbora koji mogu uticati na budućnost!

Evo koja 3 znaka očekuje najveća sreća u ljubavi tokom juna 2020. godine:

Blizanci – ljubav kakvu zaslužujete

Dragi Blizanci, mesec jun za vas predstavlja početak nove ljubavne ere. Sa Severnim čvorom u vašem znaku i Južnim čvorom koji lebdi nad vašim poljem odnosa, konačno ste spremni da pronađete ljubav koja vam potpuno odgovara. Jun je mesec u kojem ćete osvestiti svoju vrednost i povratiti samopouzdanje. Retrogradna Venera aktivira vašu kuću lepote i zavodljivosti, pa će vas voditi vetar ljubavi, naročito oko 25. juna. Vreme je da na ličnom i profesionalnom planu posvetite pažnju ljudima koji to zaista zaslužuju. Svaka ljubav prvenstveno počinje od ljubavi prema sebi. Nakon pomračenja Meseca u znaku Strelca, polako ćete početi da shvatate svoje kvalitete i bićete spremni da otvorite srce za novu ljubav.

Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Mesec novih romansi i harmoničnih odnosa: Ova 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u ljubavi u junu 2020. godine

Vaga – energija strasti i moćnih emocija

Vaša vladarka Venera usmerava vas tokom juna na polju ljubavi. Želećete da proširite lične horizonte i istražite nepoznato. Jun vam donosi nove mogućnosti, a pomračenje Meseca u znaku Strelca aktiviraće vašu treću kuću komunikacije, misaonog procesa, jasnoće i perspektive. Fokusirajte se na ličnu radost i zadovoljstvo, naročito kada je u pitanju ljubavni život. Kada Mars uđe u znak Ovna, 27. juna, osetićete nalet erotske energije i vitalnosti u sektoru emotivnih odnosa.

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Vodolija: Dodatni ste koketni i blistavi sa karizmom

Predivna Venera usmerava vas kroz vašu ekspresivnu kuću ljubavi, kreativnosti, autentičnosti i strasti i pruža vam dodatno poverenje u ljubav. Pomračenje Meseca u znaku Strelca doneće snažan napredak u vašoj 11. kući odnosa i prijateljstva. Crvena planeta Mars ulazi u znak Ovna i prelazi preko vaše treće kuće komunikacije i saradnje, i iznenadiće vas moćnom energijom. Iako može doneti male izazove, Mars u Ovnu može izazvati vrtoglavu privlačnost sa osobom iz kruga bliskih prijatelja. Dopustite da vam se ljubav dogodi.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.